ahoj som tu novacik ale s mojim autickom som zatial velmi spokojný!dufam ze budem aj tu.zdravim vas a dufam ze tu bude super!
  ahoj som tu novacik ale s mojim autickom som zatial velmi spokojný!dufam ze budem aj tu.zdravim vas a dufam ze tu bude super!lacetti modrostrieborna metaliiza 1,6 sedan.

Moderátor: Blue Lanos
 ahoj som tu novacik ale s mojim autickom som zatial velmi spokojný!dufam ze budem aj tu.zdravim vas a dufam ze tu bude super!

lacetti76 píše:ahoj som tu novacik ale s mojim autickom som zatial velmi spokojný!dufam ze budem aj tu.zdravim vas a dufam ze tu bude super!
lacetti modrostrieborna metaliiza 1,6 sedan.

a trochu nabrať rád ako s ňou byť spokojný, auto som ešte nekúpil pokial nepredám Favorita 135 Sport line..black line..
 a trochu nabrať rád ako s ňou byť spokojný, auto som ešte nekúpil pokial nepredám Favorita 135 Sport line..black line.. ale doležitejšie je mať nejakú tu rezervu keď obehujem na dialnici tri kamiony a ešte jednu Aviu
 ale doležitejšie je mať nejakú tu rezervu keď obehujem na dialnici tri kamiony a ešte jednu Aviu  a nemať veľké oči. Sledujem že robíte aj zrazy a určite ak v marci auto zoženiem prídem si po rady ako na to
  a nemať veľké oči. Sledujem že robíte aj zrazy a určite ak v marci auto zoženiem prídem si po rady ako na to  Majte sa budem zatial len sledovať čo sa naokolo deje
  Majte sa budem zatial len sledovať čo sa naokolo deje 
Mildo,neodpověděl jsi mi.Petr Soukup píše:Malý dotázek na Milosha. Proč nemáme taky tolik smajlíků jako tunning forum?

snad sem chodite pokecat a ne davat smajliky ne?
 snad sem chodite pokecat a ne davat smajliky ne? Já mám hesla v notíku takže pokaždé keď si dám automatiku tak ma to samo prihlásí
 Já mám hesla v notíku takže pokaždé keď si dám automatiku tak ma to samo prihlásí 
 O.K. Mildo,ale mohl bych si jich pár přidat.
 O.K. Mildo,ale mohl bych si jich pár přidat.  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |