Moderátoři: Blue Lanos, pejee
A toto je u nás ten největší problém. Do politiky by měli jít lidé finančně nezávislí a ti by pak mohli něco prosadit a dělat skutečnou politiku. Jenže u nás se tam nacpe kdejaký nýmand a první co je, tak se dere ke korytu. Do kdejaké komise, dozorčích rad apod. U nás politiku dělají lobisté. Rádoby politici jen národu slibují, ať už pravice nebo levice. A nakonec s námi zase vydrbou a prospěch z toho mají jen oni sami. Moje generace už se dobrého politika u nás nedočká, možná dnešní třicátníci.Ivoš píše:Já mám pocit, že bych nadával úplně na všechny. Stále srdcem pravičák, ale není koho vybrat
To jsi jmenoval jen některé z opozice, ale myslím, že z vládnoucí koalice jich tam je taky dost (Valach s gulama, zelenej předseda, "jednička" z financí atd.). Za komančů si ministerské posty jen točili, každý mohl dělat ministra čehokoliv. Začínám mít ten pocit, že se to nějak vrací - každý rozumí všemu.Petr Soukup píše:...... takoví Rathové,Paroubci apd by tam neměli co dělat.
Vojto, dávám Ti za pravdu. Ono se vlastně po té slavné sametové revoluci nic nezměnilo. Akorát berou větší platy, ale stále to je o korytu a hlavně protekci.Vojta píše:To jsi jmenoval jen některé z opozice, ale myslím, že z vládnoucí koalice jich tam je taky dost (Valach s gulama, zelenej předseda, "jednička" z financí atd.). Za komančů si ministerské posty jen točili, každý mohl dělat ministra čehokoliv. Začínám mít ten pocit, že se to nějak vrací - každý rozumí všemu.Petr Soukup píše:...... takoví Rathové,Paroubci apd by tam neměli co dělat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |