od istej hranice otacok (kedze otackomer nemam tak to konkretizovat neviem

Moderátor: Blue Lanos
lechi142 píše:inac s tym obmedzovacom suhlasim...este som sa k nemu nikdy nedostal
od istej hranice otacok (kedze otackomer nemam tak to konkretizovat neviem) uz ten tah proste nie je tak to dalej netocim...
OK, hoď sem výpočet. Samozřejmě se netaj s výsledky svých výpočtů před a po úpravě. Já se s nikým nenatahuji, jsem přistupným jakýmkoli doložitelným argumentům. Zatím jsi operoval s pocity a "bezrozměrnými" časy z naprosto různých sprintů. Tajemný výpočet, o kterém píšeš, se jeví jako první rozumný argument, tak sem s ním!lubopower píše:Da sa to vypočítať či sa zvýšil výkon,len to chce byť matematicky zručny..mám vysledky pred čipom a po načipovani....nemá zmysel sa natahovať ked každý tvrdí niečo iné?aké máš auto?
Hmm, +1000 předpokládám bez mechanických úprav. Koukám, že jsi velmi statečný. Jen pro doplnění sem hoď rozměr pneu, které užíváš, převodové poměry a hodnotu stálého převodu. Jen na dokreslení, co těch 7500 ot. umí.lubopower píše:ja som mal obmedzovač do 6500 otáčok ,teraz je posunutý na 7500....
lechi142 píše:co to u nich stoji normalne bez zlavy ? lebo v cenniku na stranke maju len skodovky uvedene... okolo 200€ ?
Nezlob se, ale toto tvé vyjádření mi způsobilo nemalý výbuch smíchu, ale už jsem se uklidnillubopower píše:nie som tak matematicky zdatný aby som to vypočítal a vôbec neviem vzorce.....
Obávám se, že fyzika se tak jako tak nedočkáme.lubopower píše:ale ak vydržiš nejaký ten týždeň tak priateľkin bratranec je fyzik....
K tomuto životnímu moudru jsi došel jak? Nějaká smutná zkušenost? A dá se to aplikovat i obráceně? Čím lepší auto, tím více rozumu? Jaké auto si musím pořídit, abych měl IQ 147 a aby mé argumenty v diskusi měly skutečnou váhu?lubopower píše:pýtam sa preto aké máš auto ,pretože takýto mudrlanti ako ty nemajú žiadne...
To Lupo je čiplá 1.6 N/A? Ale jinak to je úplně v pohodě srovnávat čip pro tvé auto a naprosto mechanicky překopaný přeplňovaný motor. Mno, jak vidno, marketing funguje krásně.lubopower píše:...profituning je špičková firma,ktorá má extrémny vw lupo a vyhráva čo sa dá...
Ondras píše:Tak sem nahoď alespoň hmotnost vozu vč. řidiče během toho sprintu, kdy jsi zajel těch 17.93. Z toho nám alespoň vyleze výkon na kolech. Obávám se, ale že žádný kalkulátor neřeší 1/8 mílový drag pro výpočet výkonu. Jak jsem psal výše, máš k dispozici jen nesouměřitelné údaje, a tak jediné, co tě hřeje je dobrý pocit.
Takže poopravuji dle tebou dodaných hodnot (bez toho, abych řešil jejich důvěryhodnost, přestože si dovolím tvrdit, že přes 500kg určitě nevážíš).lubopower píše:Hmostnosť auta s vodičom - 1670 kg, Dobrý pocit ma hreje - ked som bol na šprintoch s Peugeot 106 ( 87 KW) a Renault megané coupe(83 KW) tak to bolo vždy iba o pol auta... dávam ti to iba do pozornosti, lebo zase tvoje argumenty budu: že zle radili, mali zlý štart, nešli naplno.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |