Ale samo jsem sam zvedav jak dopadnes tak dej vedet...

Jo a uz si byl na te brzde ted pred chipem?Jinak nevim z cim pak bude mozno porovnat?
Moderátor: Blue Lanos
A co tedy z těch uvedených časů vyplývá? To by mě tuze zajímalo. Pokud ti rozjezd trvá skoro sekundu, tak bych zapracoval na mezikusu nezi sedačkou a pedály, nebo místo nesmyslného chipu investoval do spojkylubopower píše:sú to dve rôzne dlžky dráh,zabudol som to napísať...ten reakčný čas je 0,881 sekundy - kým sa auto rozbehne tak to niečo trvá....
Takže vypovídací hodnota nula a placebo efekt. Auto jede líp i po odpojení a znovupřipojení baterky, protože se nulují long term trimy a při plně otevřené klapce dává ŘJ bohatší směs. Ale hlavně, že něco cítíšlubopower píše:na brzde som nebol, ale rozdiel je cítiť
Jasne jasne ze som to bol jalubopower píše:už sa ozývam....chip som si dával robiť v EBCHIPTUNING v Košiciach. Museli vybrať RJ , vypajkovať procesor, naprogramovať ho a napajkovať naspäť. Vykon je určite vyšši a v Čerine - Šprint na 1/4 Míle čas 17.93 aj ked v roku 2007 v Bolkovciach som mal takýto čas:
Pretek č. Dráha Číslo Kat. Meno Reakčný č. 60 stop 330 stop celk.čas Čas km/h Skorý štart Druh(kval-E,fin.-D)
17 1 53 A4 ..... 0,881 2,724 7,566 11,634 97,31 N E
foxo - to som bol asi ja ,ak si mal čierne tričko tak si sa rozprával so mnou.
Ondras píše:A co tedy z těch uvedených časů vyplývá? To by mě tuze zajímalo. Pokud ti rozjezd trvá skoro sekundu, tak bych zapracoval na mezikusu nezi sedačkou a pedály, nebo místo nesmyslného chipu investoval do spojkylubopower píše:sú to dve rôzne dlžky dráh,zabudol som to napísať...ten reakčný čas je 0,881 sekundy - kým sa auto rozbehne tak to niečo trvá....
Takže vypovídací hodnota nula a placebo efekt. Auto jede líp i po odpojení a znovupřipojení baterky, protože se nulují long term trimy a při plně otevřené klapce dává ŘJ bohatší směs. Ale hlavně, že něco cítíšlubopower píše:na brzde som nebol, ale rozdiel je cítiť
Časy uvedené jsou samozřejmě naprosto k ničemu, neb neexistuje nic, s čím by se daly porovnat. Nemáš žádná souměřitelná data před a po úpravě. K čemu ti je posunutý omezovač, když už dávno před zásahem omezovače jsi zóně razantního poklesu křivky výkonu i točivého momentu?lubopower píše:Časy sú pre info ako auto jazdí. Skús si pozrieť tieto výsledky a zistíš že reakčný čas 0,881 sekundy je normálny http://www.zrychlenie.sk/casy_absolutne_2008.pdf
čip nebol nezmysleny, okrem zvýšenie výkonu je posunutý obmedzovač otáčok. Skús ponúkať tvoj čip - odpojiť baterku a hurá mám vačší výkon - slogan by si si mohol mať - 10" klúčom zvýšim výkon vášho auta..... Takže pred šprintom si odpojím baterku a mám dalšie kone navyše... takže podla teba tí čo ponúkaju zvýšenie výkonu klamu
lubopower píše:sú to dve rôzne dlžky dráh,zabudol som to napísať...ten reakčný čas je 0,881 sekundy - kým sa auto rozbehne tak to niečo trvá....
lechi142 - cena bole malá, pretože sme sa dohodli na nejakej reklame, novšie autá robia samozrejme cez zásuvku, len na Lanose to nebolo možne....
na brzde som nebol, ale rozdiel je cítiť
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |