PROSBA NA MODERATORY, POKUD UVIDITE NEKDE INZERAT MIMO SEKCI BAZAR HNED HO TAM PRESUNTE, DIKY

Moderátor: Blue Lanos
netreba, ved je to v podstate jedno... odteraz som -palck-milosh píše:pokud chces zmenit na ten stary neni problem-palck- píše:Sa mi neda prihlasit pod starym nickom AVEO 1,2 tak oddnes mam novy nick.![]()
tato verze snad vydrzi dele nez puvodni verze 2KITTbx píše:Tyhle změny a pak se znovu registrovat je hrozné, to je jedna z nejpodstatnějších vad podstaty fora, zase vše znovu nastavovat, odkaz na příspěvky není /né že bych toho hodně napsal/, no co už ...
Milo to nebylo rýpání teda z mé strany určitě ne jen jsem byla mírně zaskočená že se po svátcích ženu na fórum a ono mě to nechtělo pustitmilosh píše:dik aspon ze to nekdo oceni a jen nerejpe![]()
JanulaB píše:Milo to nebylo rýpání teda z mé strany určitě ne jen jsem byla mírně zaskočená že se po svátcích ženu na fórum a ono mě to nechtělo pustitmilosh píše:dik aspon ze to nekdo oceni a jen nerejpe![]()
![]()
![]()
.Jinak jsem xhodím strašně ráda jsou tu bezva lidi a jsou ochotní vždy pomoci.Tak se drž a z nějakých průpovídek si nic nedělej.
Aaaa, konecne zase jeden uzitecnej link na RSSmilosh píše:Pokud pouzivate RSS ctecku tak si do ni muzete pridat i tento web - https://www.chevroletclub.cz/rss.php
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |