zadní brzdy-samostav
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zadní brzdy-samostav
Jedna blbá otázka,,všude jsem hledal ale nikde nenašel odpověď.
Dával jsem zánovní obložení,,zanovní bubny,,nové brzdové válečky a novou sadu pružin..
Ale pořád se mi hřeje levé kolo.
Otázka zní : na samostavech je vyražené písmeno L a R,,dle chytré knížky Opel Kadett levotočivý zavit a pravotočivý závit,,které písmeno má být na starně řidiče a které na straně spolujezdce??
nebo pokud Vás napadá důvod hřání tak ho sem písněte..Pak ještě jestli někdo nemáte špatné zkušenosti s Termosponou.
Řešil to tu "Dark69",ale na nic co by to mohlo být se asi nepřišlo.
Díky za odpověď
Dával jsem zánovní obložení,,zanovní bubny,,nové brzdové válečky a novou sadu pružin..
Ale pořád se mi hřeje levé kolo.
Otázka zní : na samostavech je vyražené písmeno L a R,,dle chytré knížky Opel Kadett levotočivý zavit a pravotočivý závit,,které písmeno má být na starně řidiče a které na straně spolujezdce??
nebo pokud Vás napadá důvod hřání tak ho sem písněte..Pak ještě jestli někdo nemáte špatné zkušenosti s Termosponou.
Řešil to tu "Dark69",ale na nic co by to mohlo být se asi nepřišlo.
Díky za odpověď
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr
,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr

- Reklama
Re: zadní brzdy-samostav
jelikož levá a pravá strana se udává vždy po směru jízdy tak L je na straně řidiče stejně jako levé kolo levej blatnik a pod
No...to prehrevanie asi nevyriesis....viď. priklad ja....vymenil som uplne vsetko od loziska az po poslednu pruzinku, aj skusal som vsemozne a nic...dokonca som tam dal aj oblozenie uplne skoro opotrebovane a vzdy a vzdy i tak sa to prehrievalo!!prehrieva sa mi to na ploche bubna o ktoru trie oblozenie, ako keby ho nevracalo...nic ine ma nenapadlo..pomenil som vsetko a i tak nic ...vyriesil som to tak ze kaslem na to a nesledujem to.....teraz je zima chladi sa to viac takze pohoda...
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
jo a mimochodem to písmeno L ani náhodou neznamená pravou nebo levou stranu ale prestě jen jakejkoliv levej závit
no nevim mozna to znamena levy zavit ale zaroven to znamena leva strana.jelikoz jsem L nikdy nenasel na Prave strane.
a to ze se to prehriva muze dlat opravdu jen to ze to stale brzdi.pokud to stale brzdi jsou 3 moznosti-
1 brzdova pumpa drzi tlak -uz se mi to stalo-zjistis kdyz zvednes hrejici se kolo ktere zcela urcite pribrzduje a povolis odvzdusnovacek-melo by povolit.
2 pokud to nepomohlo je to rucni brzda zkus uvolnit lanko rucky melo by povolit.
3 pokud nepomohlo nic je to spatne nastavene a musi se lehce povolit samostav pripadne lehce obrousit hrana pakny.
a to ze se to prehriva muze dlat opravdu jen to ze to stale brzdi.pokud to stale brzdi jsou 3 moznosti-
1 brzdova pumpa drzi tlak -uz se mi to stalo-zjistis kdyz zvednes hrejici se kolo ktere zcela urcite pribrzduje a povolis odvzdusnovacek-melo by povolit.
2 pokud to nepomohlo je to rucni brzda zkus uvolnit lanko rucky melo by povolit.
3 pokud nepomohlo nic je to spatne nastavene a musi se lehce povolit samostav pripadne lehce obrousit hrana pakny.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Pocuvaj palikx....ak potom povolim ten odvzdusnovacik na kolese ktore sa hreje tak nebude treba potom odvzdusnit brzdy?alebo aspon to koleso kde som to povolil??.....len to povolim a necham to tak?aumirek píše:jo a mimochodem to písmeno L ani náhodou neznamená pravou nebo levou stranu ale prestě jen jakejkoliv levej závit
no samozrejme ze to pak bude chtit alespon 1 slapnout na brzdu.tohle je jen zpusob jak na to prijit.pokud tam bude tlak stejne budes menit pumpu.pokud tam tlak nebude odvzdusnis normalne to kolo a vse ok.
Simson s 51
Simson s 51
uff ani nestras ze menit pumpu...mam dost problemou uz za seboupalikx píše:no samozrejme ze to pak bude chtit alespon 1 slapnout na brzdu.tohle je jen zpusob jak na to prijit.pokud tam bude tlak stejne budes menit pumpu.pokud tam tlak nebude odvzdusnis normalne to kolo a vse ok.

myslim hlavni brzdovy valec primo na posilovaci-to bys musel vymenit pokud bude stale tlak kapaliny ve valecku u kola.
zkus a dej vedet.
zkus a dej vedet.
Simson s 51
Simson s 51
jaaj...tak ak budem mat cas skusim a sa ozvem...palikx píše:myslim hlavni brzdovy valec primo na posilovaci-to bys musel vymenit pokud bude stale tlak kapaliny ve valecku u kola.
zkus a dej vedet.
Dark69 píše:jaaj...no tak hned ak budem mat cas skusim to a sa ozvem....palikx píše:myslim hlavni brzdovy valec primo na posilovaci-to bys musel vymenit pokud bude stale tlak kapaliny ve valecku u kola.
zkus a dej vedet.