Jenom smutno mi je že ješte dlho do stretka už by som Vás všechny zasa chcel vidieť
 Jenom smutno mi je že ješte dlho do stretka už by som Vás všechny zasa chcel vidieť  

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
To doufám.Iveta píše:To - Peha, však já si z toho nic nedělám. Vím že kluci jsou fajn a musíme to tady občas trochu okořenit aby nebyla nuda, ne??A neboj já se hned tak nezklidním.

Pak by s tebou asi byla nuda. Já v Plumlově měl docela pokaženou náladu,ale JRD mi jí zase druhý den zlepšil.
 Pak by s tebou asi byla nuda. Já v Plumlově měl docela pokaženou náladu,ale JRD mi jí zase druhý den zlepšil. Jste se mi tady celkem rozkecali co jsem tady ty dva dny nebyl.Díky vám se mi podařilo založit aspoň trošku odlehčenější pokec :lol:To mě velice těší a vidím,že jste banda fakt veselá
 Jste se mi tady celkem rozkecali co jsem tady ty dva dny nebyl.Díky vám se mi podařilo založit aspoň trošku odlehčenější pokec :lol:To mě velice těší a vidím,že jste banda fakt veselá  

VÁM VŠEM PŘEJU VŠE NEJ V LETOŠNÍM ROCE,JAK V ŽIVOTĚ,TAK I NA CESTÁCH A TĚM NAŠIM FÁRŮM AŤ BEZ PROBLÉMŮ JEZDÍ!!!!!!
  VÁM VŠEM PŘEJU VŠE NEJ V LETOŠNÍM ROCE,JAK V ŽIVOTĚ,TAK I NA CESTÁCH A TĚM NAŠIM FÁRŮM AŤ BEZ PROBLÉMŮ JEZDÍ!!!!!!  
  | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |