riadenie

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
marrad

riadenie

Příspěvek od marrad »

Vážení lanosáci, kto by mi vedel prosím poradiť. Nezdá sa mi totiž riadenie na lanose. Mám Lanos 1.5 bez serva riadenia, najazdených 153000 km, v poslednej dobe mi pri pretáčaní volantu z jednej do druhej strany trošku ako keby ten volant preskočil, veľmi trošku možno 1 mm, zvukovo to je také malé puknutie. Bol som v servise v Bratislave, technik mi povedal že výmena riadenia by ma vyšla cca 17000 SK. Ale tiež povedal že to je bežné u starších lanosov, a že to nie je nebezpečné a dá sa s tým jazdiť. Môžem mu veriť?
Reklama

lastef

Příspěvek od lastef »

Skusal ti v servise aj gulove capy? Ak su uz vybite a je v nich vola, tak aj to moze sposobovat uvedeny jav pri toceni, hlavne v krajnych polohach.
ninja3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninja3 »

Mně to dělá to stejný od začátku, co jsem ho před třeni roky koupil. Dělá to při přetáčení někde zhruba ve třetině kroku. Řízení mám v pořádku, kuláky taky. Ze začátku mě to trošku znervózňovalo, ale opravdu to není na závadu.
HHR LT, LPG, r.v. 2009, 17'' ALU Borbet
spotřeba cca 11 ltr. LPG
http://www.ilkyok.taekwondo.cz
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Pukanie môže spôsobovať aj vrchné uloženie tlmičov :idea: To sa prejavuje tak že pri otáčaní volantom to puká takže skontrolovať,premazať poprípade vymeniť :D
Odpovědět

Zpět na „LANOS“