Já se rozhodoval jaké světla ale nechtěl sem nějaké přídavné. tyto jsou decentní a nejsou na autě zhasnuté moc vidět.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Podívej, můj názor Ti může být jedno, hlavně, že jsi sám spokojený. Já nechápu, proč jsi to tam vůbec dával, když máš světla. Kdybys měl vyklápěcí "mrkačky", tak pochopím, že vyklopená světla ruší design auta a aerodynamiku... tam bych to pochopil... u Nexie ne.Franta P. píše:Dík Ivane![]()
Hm, koukám, že samé výhodyReinkarnace Docenta píše:Asi proto, že světla pro denní svícení mají jednak o dost menší příkon než potkávačky, druhak nesvítí zbytečně světla vzadu, třeťak bývají zapojená tak, že po vypnutí zapalování zhasnou...
SkylineGTR píše:Se světlama pro denní svícení poklesne spotřeba PH nejméně o 1l/100km.![]()
Se mi líbí, jak všichni skočili na ten žvást o snížení spotřeby. A s těma žárovkama? Hmm, mám auto už skoro 11let, najeto nějakých 115t a dosud jsem neměnil ani jednu žárovku v zadních světlech.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |