Montaz Airbagu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Montaz Airbagu
Mam 1.5 16V GLX Sedan, s klimou a elektrickymi oknami a posilovacom riadenia..nemam len abs a airbag vodica...tak sa chcem opytat je mozne si dat namontovat airbag vodica??? je to jednoduche??a co vsetko potrebujem k tomu? mam riadiacu jednotku airbagu a airbag s volantom...treba este neake cidla??

Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..

- Reklama
nexia
...to Franto P kápnul si na to...abs ( 25tis. Kč ) + airbag ( taky okolo 25 tis. Kč ) + práce...no to nemá smysl
Ale mějte se fajn

Ale mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Ale ja mam uz doma AIRBAG S VOLANTOM CELY + RIADIACU JEDNOTKU A KABLE !!! len sa pytam ci je to mozne namontovat a co treba este k tomu neake cidla alebo co presne !! montaz nebude az taka draha ved len sa namontuje riadiaca a vymeni volant a dalej neviem co   
   tak radte mi
  tak radte mi

tak radte mi
  tak radte miDaewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..

re.
To nie je len vymeniť volant a dať kablovanie a riadiacu jednotku,treba ešte dať gyropatronu do predného nárazníka. A aktivovať.

Nevie, ale aj tak je to asi zbytocne, teda viem si predstavit ine veci co by sa hodili viac. Mam GLE, teda posilovac, okna v el. vyskovo nastavitelne sedadlo, no ale zabudli mi tam dat klimu   a mozno aj to ABS by sa niekedy hodilo. Mam taky dojem, ze dnes su uz ludia tak rozhyckany pri kupe auta, ze bez tychto dvoch veci u nich auto nema ziadnu cenu.
  a mozno aj to ABS by sa niekedy hodilo. Mam taky dojem, ze dnes su uz ludia tak rozhyckany pri kupe auta, ze bez tychto dvoch veci u nich auto nema ziadnu cenu.

a mozno aj to ABS by sa niekedy hodilo. Mam taky dojem, ze dnes su uz ludia tak rozhyckany pri kupe auta, ze bez tychto dvoch veci u nich auto nema ziadnu cenu.
  a mozno aj to ABS by sa niekedy hodilo. Mam taky dojem, ze dnes su uz ludia tak rozhyckany pri kupe auta, ze bez tychto dvoch veci u nich auto nema ziadnu cenu.Moje nexie při koupi v 96 byla GL socka. jediné co měla navíc byl ten airbag. Vim že stála 339.000,- Ale cenim si toho že v té době bylo v ceně Vše v barvě vozu docela slušné audio. Dnes v základu u aut nemáte ani rádio natož lakované nárazníky nebo kliky a zrcátka. 
No a postupem, času kdy sem dostal Nexii do rukou já. Jsem přidal Budíky s otáčkoměrem, nastavení cykl. stěračů, el okna, výškovš nastav. sedačku i osvětlení kaslíku, mlhovky atd. V dnešní době mi chybí jen ABS, Klima, posilovač řízení a 16V motor. Z toho dám jen ten posilovač a až klekne 8V motor tak možná přijde ten 16V.
Tak zajed k Opelovi se Chevroletem a tam musí servizovat i Nexie a zeptej se jich jestli by to byli možni Airbag nainstalovat do tvého auta. Já fakt netužim co airbag skrývá v sobě za vnitřnosti a co je třeba k montáži.

No a postupem, času kdy sem dostal Nexii do rukou já. Jsem přidal Budíky s otáčkoměrem, nastavení cykl. stěračů, el okna, výškovš nastav. sedačku i osvětlení kaslíku, mlhovky atd. V dnešní době mi chybí jen ABS, Klima, posilovač řízení a 16V motor. Z toho dám jen ten posilovač a až klekne 8V motor tak možná přijde ten 16V.
Tak zajed k Opelovi se Chevroletem a tam musí servizovat i Nexie a zeptej se jich jestli by to byli možni Airbag nainstalovat do tvého auta. Já fakt netužim co airbag skrývá v sobě za vnitřnosti a co je třeba k montáži.