V Praze u Malešické spalovny je Hummer centrum, třeba by tě tam pustili. Jsou to hromady zeminy, na kterých taky natáčejí Autosalon, když testují nějaký teréňák. Moje největší zkušenost s terénem je jízda po louce
Bullmastif jelikož si trochu moooc daleko tak to fakt neviem poradiť ale keby niekton z SK tak to by šlo aj gratis nejaký jemný terén v okolí Silice. Najdete to na Google je tam pekná trasa popri plynovodu že Pehačku
I s osobakem se da jezdit terenem...ja minuly rok na dovolene jezdil Legou kazdy den lesem...a nikoly po nejaky ceste ale hezky pres koreny atd...proste uplny sileny pristup k chate...ale nedalo se jinak...problem byl kdyz bylo mokro ale i tak jsem se vyskrabal...Ja jsme tedy v Captive nikdy nejel takze nevim jak si radi s terenem ale kdyz jsem videl nejaky videa na netu tak nic moc...je to spis tak na polni cestu nebo na louku nez na bahno atd...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Dotaz k tématu - našel jsi nějaký ten pseudoterén? Osobně bych chtěl udělat malé setkání Captiv v zimě ( někde je tu téma ), ale zatím nevím kam to nasměrovat. Rád bych to taky někde vyzkoušel a vyblbnul se.