Dovolená 2008

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Uživatelský avatar
mars2
Příspěvky: 60
Registrován: ned říj 08, 2006 11:05
Bydliště: Val.Meziřiči

Re: dovča

Příspěvek od mars2 »

Slam píše:
mars2 píše:Ahoj, tak my jsme letos strávili dovolenou v Řecku na Peloponésu. Užívali jsme si 40, teplé moře a hlavně klimatizovaný apartmán. Byli jsme se podívat v Athénách, pohled na ně z Akropolisu je nádherný.
Dik za pripomenuti! -i Presne na techhle mistech, co jsou na fotkach, jsme byli v lete roku 2005. Za sebe a sve blizke musim ale bohuzel napsat, ze Recko byla zatim nase suverenne nejhorsi dovolena u more. V Recku se nam libily plaze (a nejen ony) ze vsech nejmin (byli jsem asi na 3 nebo 4), co jsem zatim z morskych plazi videl. A ma nejtrapnejsi vzpominka na Recko je ta, ze se tam pouzity toaletni papir neodhazuje do WC misy a nesplachuje jako vsude v civilizovanem svete (vcetne Afriky), ale odklada se do odpadkoveho kose! :oops: A dalsi "tahaky" - klimatizace jen za priplatek 100 EUR, jedina dovolena u more, na ktere nam prselo (dokonce opakovane, a to na prelomu cervenec-srpen), jidla tzv. servirovana (= zde idealni tip na drastickou dietu a kvalita kazici jakykoliv zbytek dobre nalady), delegati (resp. delegatky) mluvici slovensky (nic proti slovenstine, ale vsude jinde mluvili mou materstinou)... a to vse za cenu vyssi, nez nekolikanasobne luxusnejsi a kulturnejsi dovolena v Asii nebo Africe... Nebyt staroreckych pamatek zejmena v Atenach, nebylo by na co vzpominat... Mozna jsme meli jen smulu na vyber hotelu a destinace, ale vysledny dojem proste spatny... Od te doby letni dovolenou zasadne vybiram mimo uzemi EU... -P
Tak to mě Slame moc mrzí, ale my jsme měli klimatizaci v ceně pobytu, takže bez příplatku, v polovině srpna nám nepršelo ani jednou, delegáty jsme měli pokaždé česky mluvící, co se týče jídla, netaháme sebou nic, ale taky si jídlo neplatíme dopředu, prostě vždycky vyrazíme do nějaké restaurace a dáme si na co máme chuť a zatím se mi ještě nepodařilo na dovolené zhubnout, pláže jsme měli vždycky v poho, jediné mínus je ten toaleťák, ale i na to se dá zvyknout. To víš ne každý má na to jet na dovolenou za 60.000 a co se týče ceny je třeba koukat, dá se jet i velice levně a na pěkné místo.
Marek a Marketa, Daweoo Leganza 2.0 CDX, stříbrná metalíza,r.v.1998 již ji ma švagr,a ted vlastnime škoda fabia 1.4
Reklama
 

Uživatelský avatar
Krtek
Příspěvky: 3382
Registrován: sob zář 18, 2004 13:12
Bydliště: Příbram / skoro Beroun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Já byl kdysi v řecku ve škole v přírode. Byl říjen a ještě sme s normálně koupali. Ty pláže zase mně naopak vadily. Samej šutr a žádnej písek.
Ale jinak místní lidi paráda ! když se majitel hotelu dozvěděl, že mam narozky tak mi udělali oslavu ! Byli sme na Thasosu. Hajzlpapír nám dovolili splachovat a nějak si nevzpomínam na nic negativního. Ale co by člověk chtěl od 4* hotelu za 900 Kč na 14 dní :lol:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Telekom [Bot]
Příspěvky: 347
Registrován: úte led 13, 2009 15:32

Re: dovča

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Slam píše:ze se tam pouzity toaletni papir neodhazuje do WC misy a nesplachuje jako vsude v civilizovanem svete (vcetne Afriky), ale odklada se do odpadkoveho kose!
To samé v Jerevanu, Soči... V Kyjevě kupodivu ne, tam totiž měli v hotelu turecký hajzlíky :evil: .

BTW svého času byly na WC v hotelu Slovan v Plzni nápisy (pouze v azbuce), že použitý toaletní papír se dává do mísy, ne do odpadkového koše ;) .
homer simpson
Příspěvky: 48
Registrován: pát bře 31, 2006 13:34
Bydliště: brno

Příspěvek od homer simpson »

Tak se taky přidám. Letos jsem si říkal kam zajet s Nubirou na dovču když Chorvati začali dělat takové opičky. Vyhrálo řecko už jenom proto abych vyzkoušel jak jsou vozy naší oblíbené značky spolehlivé ;) A to tedA JSOU :P Trasu ĆR, Slovensko,Maďarsko, Srbsko, Makedonie, Ŕecko zvládla Nubira na jedničku. Co se týče výběru lokality my jsme byli na Chalkidiki a nádhera, moře čisté pláže poloprázdné místy i zcela bez lidí (výhoda auta) Vstřícnost řeku úplně skvělá, jídelní lístky běžně v češtině nebo slovenštině takže pohoda. Ovšem opravdu záleží asi na lokalitě. Takže pozitiva převážily jediné negativum a to je ten hajzlák k koši. :oops: Takže přátelé cestu autem naší oblíbené značky vřele doporučuji. H.S.
Uživatelský avatar
Krtek
Příspěvky: 3382
Registrován: sob zář 18, 2004 13:12
Bydliště: Příbram / skoro Beroun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Tak už sem se konečně rozhoupal a taky to sepsal a nadhodil pár fotek. K nalezení u mně:
http://www.krtkovo.estranky.cz/clanky/o ... 08---senec
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Odpovědět

Zpět na „POKEC“