Máte s tím někdo zkušenost?
Popřípadě cenu atd...
Díky

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Folie,je to levnější a hlavně to líp vypadá.cukrar píše:Co doporučujete na HB Nexii 3dveř.
Máte s tím někdo zkušenost?
Popřípadě cenu atd...
Díky
Franto,já nevim,ale já bych dal radši 4000. Za 1,máš atest,tudíš klid od policie a stk,za druhé zadní okno ze dvou kusů se dělalo tak před 10roky a vypadá to strašně.Franta P. píše:Tak já se rozhodl nalepit si fólie sám na to že jsem to nikdy nedělal se mi to povedlo nádherně. akorád zadní okno se lepí ze dnou kusů tak s tim mi pomohl kamaráda známý který lepil fólie na slovensku. mám na všech oknech zatmavení 75% ale problém. musim sehnat někde atestaci. Ten kluk mi řekl že některé firmy mi to za nějaký poplatek polepí štítky a dají kartičku s atestací. ale zatim se mi nedaří nikoho sehnat. Nebo se prý na oko policie udělá to že se dobrým foťákem vyfotí z jiného auta naskenuje a tam kde dělají nálepky mi nalepovací štítky zhotoví jako original. nebo se dají někde na netu ty štítky stáhnout??? poraďte. dík. Stálo mě to místo 4000kč 500kč. to je rozdíl. a výsledek stejný ale zatim bez atestace.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |