.. s tou ruštinou viem pomôcč.. ak bude treba niečo helpnuť, tak mi hod text buď do mailu alebo do spravy
.. tie káble - skúsim ich urobiť.. kto ho chce, ať mi napíše spravu
.. ale ako kukám.. ja NEMÁM na notebuuuku COMko..

adios
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
no tak som prvy zakaznik na tento kabel..skus ich urobit ja tomu vobec nerozumiem ako ich urobit.. a jasne ze potom sa zaplati za tie kableRumcajz píše:helooof...
.. s tou ruštinou viem pomôcč.. ak bude treba niečo helpnuť, tak mi hod text buď do mailu alebo do spravy
.. tie káble - skúsim ich urobiť.. kto ho chce, ať mi napíše spravu
.. ale ako kukám.. ja NEMÁM na notebuuuku COMko..
adios
Kód: Vybrat vše
http://www.subory.sk/download/162761/Tyranus.Daewoo.Scanner.v2.3.exe
jaj takze parada ked funguje...a pod akym windowsom si to spustal????a ukazuje to presne hodnoty??len neviem ci to ide na 8V alebo aj 16V motor nevies?a inak co je to logovanie na tie citatelne data??mozes vysvetlit neviem v tom dobre chodit rad sa ucimblackjohn píše:Tyranus scanner mám taky a funguje mi, umí i logovat, někde mám utilitku, co převádí ten ALDL raw na čitelný data. Ale zase neumí nějaký další nastavení jako DWscan ani octan selector
Parada takze nakoniec si to dokazal otvorit a prekladas uz to?? paradablackjohn píše:Tak už jsem začal s překladem DWScanu, viz. https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=2156
Jenom kdyby někdo věděl, co znamená tenhle výraz:"Разряжение на впуске", bude to nějaká hodnota v grafu
Ukazuje to hodnoty, co vidí ECU a zkoušel jsem to jen na 1.8 8V Esperu. To logování Ti zapisuje hodnoty ze senzorů za jízdy.
POZOR ! ano tento kabel je univerzalny ale len pre konektory ALDL... a v programe je tam aj Leganza ale vsetko zalezi podla toho aky mas konektor pri riadiacej jednotke v aute ci je to ALDL alebo neaky iny, ak je tam iny potom budes potrebovat aj iny kabel alebo upravit jeho pripojenie do konektoru riadiacej jednotky...Proste tento kabel je pre konektory ALDL a na ine konektory samozrejme treba iny kabel alebo upravit ich pripojenieSlam píše:A ten kabel je takrikajic univerzalniTj. funguje napr. i s tim "Tyranus.Daewoo.Scanner.v2.3.exe" (v nem jsem totiz zahledl Leganzu)
Cawesmartinko píše:vyzera to supeeerale mohol by niekto presne vypisat ake suciastky na to treba ? viem ze na tej stranke su nejake popisane ale pre istotu.... dakujem
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |