Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Počkej to mě zajímá jak se ta tužka jmenuje? (na ty ťupky od kamínků)Franta P. píše:Kód barvy máš na štítku nad chladičem. Mě to soudruzi z koreje třeba zapoměli ten štítek dát. ale je to tam. Když najdeš dobre obchod kde míchají barvy tak ti namíchaj vše. Akorád si myslim že lak se do spreje s barvou nepřidává.ten musíš mít zvlášť. Já mám spreje, tužku kuličkovou na ťupky od kamínků štětečkovou tužku. dnes jde vše.
hehe jasne ze mam zelenu metalizu tmavu..mam ju taku istu presne ako ty pretoze podla obrazku tvojho auta co mas v profile vidim ze mam presne take iste auto ako ty a aj farbumartinko píše:konecne viem aku mam farbu.... ja tam totiz ten stitok nemam od novoty ale pokial mas zelenu metal. tak uz viem
Až budu doma tak ji vyfotim. Je to tužka podobná normální propisce. Má kuličku. Když jí přiložíš k místu které chces opravovat tak kulička se zmáčkne a tužka pustí barvu. Ja žádnou spodní vrstvu nedávám. Je to o hodně lepší na drobné škrábance než ten štěteček.Franta P. píše:Počkej to mě zajímá jak se ta tužka jmenuje? (na ty ťupky od kamínků)
to jen zatřeš a pohoda, nebo musíš ještě nějakou spodní vrstvu.?![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |