Moderátoři: Blue Lanos, pejee

A to kdybyste viděli ten pilovej filtr....byl měněnej teď po 2 letech a byl totálně černej + písek + listy...no šílený
  A to kdybyste viděli ten pilovej filtr....byl měněnej teď po 2 letech a byl totálně černej + písek + listy...no šílený 
My Ti pro jistotu koupíme pravidla českého pravopisu v kapesním vydání.Ivoš píše:Jéééé klucí, tak jsem se spletl nooooooo. Slibuju, že už budu strašně hodnej a nikdy se to nestane

Dnešní noc bude krušná...místo krve budu mít líh
 Dnešní noc bude krušná...místo krve budu mít líh  

Hezke pozdravuj brachu ze blahopreji a ze si dame v PlumloveIvoš píše:Dnešek je báječnej...mám lístek na Queen do Vídně, kam jedu s českým fanclubem a brácha dneska odmaturoval s výsledkem dvě jedničky a tři dvojkyDnešní noc bude krušná...místo krve budu mít líh

ale včerejší koncert skupiny Team v Pardubicích. Byl to nářez, zavzpomínali jsme na 20 let skupiny. Dostali mě laserové efekty a světla celkově. Hrálo jim to fantasticky.
 ale včerejší koncert skupiny Team v Pardubicích. Byl to nářez, zavzpomínali jsme na 20 let skupiny. Dostali mě laserové efekty a světla celkově. Hrálo jim to fantasticky.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |