Budu držet palce na dálku...Kdyby to byl Daewoo sraz, tak jsem tam jak na koni, ale s Oplem nemám kromě auta nic společnýho, a to ještě vzdáleně Tak hlavně vyhraj..
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš píše:Budu držet palce na dálku...Kdyby to byl Daewoo sraz, tak jsem tam jak na koni, ale s Oplem nemám kromě auta nic společnýho, a to ještě vzdáleně Tak hlavně vyhraj..
Jsou zvani i daewoo znacky ale teda nexie hlavne mno... kdyz uz prijedes i fabii nikdo te nevyzene...
Fabku mám tajně schovanou, aby nikdo nevěděl, takže s ní přijet nemůžu No každopádně mi nic moc Opely neříkají, kromě Calibry a Omegy. Ale on někdo dorazí i s Daewem
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak jsem uz par hodin doma, sraz by super, pocasko na 1 s *, organizace taky prima, co vic si prat, par videi s Ivane jsme udelali tak to bude snad brzy na webu az to sestriham
No jo OPLÍK je fešácké autíčko aj keď novšie modely sa mi velmi nepáčia ale ASTRA je stále kus Kurňa Milošku čučim ako sa Ti leskne A vlastne čo veď aj my tu máme odnož OPLA
-peha- píše:No jo OPLÍK je fešácké autíčko aj keď novšie modely sa mi velmi nepáčia ale ASTRA je stále kus Kurňa Milošku čučim ako sa Ti leskne A vlastne čo veď aj my tu máme odnož OPLA
Rano jsem lestil jeste v 7h ale stejne to bylo zapraseny ten pyl nebo co to pada ted to je hnus velebnosti.