---------------------------------
Dnes mám také " Jubileum " 1000 příspěvek na foru - je to přesně půlka toho jubilea našeho kolegy " Václava "

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
No to je bezva nápad - Plumlov za námi a pak nějakou dobu dlouho nic....Piš si mě tam - jestli se nestane něco nepředvídatelného...conpet píše:Tak nejsi první kdo se ptá sestli bude zase VřešťovAsi takhle : Když bude zájem, tak asi nebude problém , jen aby byly volné chatky. Když by nás bylo tak 10 kdo by na 100% přijel , tak klidně uděláme Vřešťov II. Termín bych viděl tak na první týden v září ( bude snad ještě teplo)
Jinak musím uznat , že tohle bylo fakt dobrý
Pěkný denconpet píše:Tak nejsi první kdo se ptá sestli bude zase VřešťovAsi takhle : Když bude zájem, tak asi nebude problém , jen aby byly volné chatky. Když by nás bylo tak 10 kdo by na 100% přijel , tak klidně uděláme Vřešťov II. Termín bych viděl tak na první týden v září ( bude snad ještě teplo)
Jinak musím uznat , že tohle bylo fakt dobrý
Co takhle ještě Seletice III ZA 95 dníTopol píše:Pěkný denconpet píše:Tak nejsi první kdo se ptá sestli bude zase VřešťovAsi takhle : Když bude zájem, tak asi nebude problém , jen aby byly volné chatky. Když by nás bylo tak 10 kdo by na 100% přijel , tak klidně uděláme Vřešťov II. Termín bych viděl tak na první týden v září ( bude snad ještě teplo)
Jinak musím uznat , že tohle bylo fakt dobrý![]()
Plumlov za 41 dní![]()
No a Vřešťov za 125 dní![]()
![]()
![]()
Nevím Manín a nebo jsem to přehlíd ?
Ať nám jezdí a nezlobí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |