VW nema rad nexie

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D Klííííííííííííííííííd!!!
Jsou to nabubřelí němčouři, kteří se nemohou smířit s tím, že Nexia strčí v mnoha parametrech ty jejich sráče do kapsy! Ale taky mě naštvali! :( :( :(
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

Hynek píše::D Klííííííííííííííííííd!!!
Jsou to nabubřelí němčouři, kteří se nemohou smířit s tím, že Nexia strčí v mnoha parametrech ty jejich sráče do kapsy! Ale taky mě naštvali! :( :( :(
S tema nemcema pomalu, nebot jak vsichni vime, Daewoo Nexia ~ Opel Kadett... ;) Nehazel bych vsechny nemce do jednoho pytle, IMHO ostatni nemecke znacky jsou v pohodne, to jen VW si hraje na neco, co nikdy nebyl a nebude...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
kasma

Příspěvek od kasma »

Slam, pekne si to napisal, VW sa na nieco stale hra.... :lol:
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja jsem se vcera dival na 112 na Markize a videl jsem tam tu reklamu a musel jsem prepnout...pak jsem se vratil... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
milosh

Příspěvek od milosh »

ME to prijde vtipny a to same bych rekl i kdybych nexii mel.
Ivosi, ty snad mas doma i daewoo povleceni ne? ZAse to tolik nezer, svez se v jinych znackach a uvidis ze svet nekonci jen v Jizni Asii :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nej ;) Začíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
To je můj názor ;) Nespokojím se jen s částí mých požadavků. Buď všechno nebo nic ;) A když už jezdím za jednu stáj, tak pro mě nic jinýho neexistuje i kdyby se to auto rozpadalo při startování ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nej ;) Začíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
To je můj názor ;) Nespokojím se jen s částí mých požadavků. Buď všechno nebo nic ;) A když už jezdím za jednu stáj, tak pro mě nic jinýho neexistuje i kdyby se to auto rozpadalo při startování ;)
Tak to jsi klasicky majitel znacky Skoda, ty sou uplne stejny :lol:
Me by nedelalo problem si koupit pokazdy jinou znacku nez mam ted 8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nejsem, Škodovánkům stačí, že mají kousek něčeho za horu peněz. Já (teda naše rodina) má všechno za pěkný peníze ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Blázni jsou u každé značky... :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Damek

Příspěvek od Damek »

Tak neviem ci mame vsetko...Povazujem to za primerany pomer k cene. Rozhodne ale jazdia po svete lepsie stroje.

A k tej reklame...Nech rozbijaju co chcu, ale neviem ci je na mieste zosmiesnovat konkurencnych vyrobcov. To nie je slusne obchodovanie
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to milosh má na mysli řekněme objektivitu - porovnání a ne zaslepenost, ( a přední automobilky se předhánějí v uspokojení požadavků zákazníků, jenom jak narostlo Clio to vyrostlo z " A " třídy neboli malých aut ( a vlastně pokud vemete rozvory, rozchody, prostě pametry, tak se ty třídy nějak překrývají ) nakonec i Slam napsal pozor němci a opel kadet ( souhlasím velmi nadčasový auto a předchůzce nexie ) no ale němci nepovažují Opel za domácí, to prý patří amíkům ( Opel Adam se prodal ... ) no ještě, že tak, opel je pro dlouhány a to mi vyhovuje...prostě porovnávejme a zase buďme velkorysí k němcům, ne že bych je měl rád, ale BMW je špička a jejich diesly jsou někde v nedohlednu pro konkurenci...a Porsche nebudu ani zmiňovat ( nakonec dr. Porsche je náš rodák...) a předchůdce VW brouka je Tatra 570 a stojí v Kopřivnici a i němci to uznali... prostě máme rádi korejce pro jejich ceny a i stoupající kvalitu viz KIA 7letá záruka.
A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Muco

Příspěvek od Muco »

Uffff....ešteže to nepadlo na Toyotu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ivoš píše:Nejsem, Škodovánkům stačí, že mají kousek něčeho za horu peněz. Já (teda naše rodina) má všechno za pěkný peníze ;)
To Kesslere-traz Ti Miloš dal.... ;) ;)

A inak-tak trochu od veci...:viete o tom,že SUZUKY SX4 auto jak jeep a má to 270litrový kufor :shock: :shock: :shock:

SORRY,zistil som to len včera...
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

milosh píše:
Ivoš píše:Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nej ;) Začíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
Tak to jsi klasicky majitel znacky Skoda, ty sou uplne stejny :lol:
Me by nedelalo problem si koupit pokazdy jinou znacku nez mam ted 8)
Ja rovnez nedela mi problem koupit si jakoukoli znacku jen mam k nekterym averzi hlavne VW koncern cely a Francouze nebot jsou z nich vsichni posrani a jsou na kazdem rohu hromady jinak asi cokoli ale nejdulezitejsi je pro me nejlepsi pomer ceny a nabidky co za tu cenu dostanu a v tom jasne Korejci vedou vseobecne...a a a vo tom to je... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
milosh

Příspěvek od milosh »

Ale priznejme si to korejci nejsou prave nejkvalitnejsi... proto sou tak levny.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

milosh píše:Ale priznejme si to korejci nejsou prave nejkvalitnejsi... proto sou tak levny.
No Mildo ono VW taky nic moc. Koukal jsem na testy spolehlivosti a docela jsem nechápal. Opel předčil ve všech!třídách VW! No a to už je kua co říct.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“