Moderátor: Blue Lanos
nerobi emko v NMnV a nema na znacke na konci pismena BN ?Blue Lanos píše:tak to bude o dost viacemko dnes do prace uz dofical na "novom" lanusku
predny naraznik sa ligoce novotou
a cena bola sice lepsia ako povedali na zaciatku ale v tvojom pripade sa mi 28tis zda malo
![]()
Nemas foto na predstavenie? Mozes aj foto renaulta ako ze dopadol
...no musime si davat pozor na zraze tedaBlue storm píše:No tento tyzden aj mne nezacal prave najlepsie. Rano bol moj blue storm bez praveho predneho skla a ja bez CD, bundy a par dokladov. V Piestanoch opat zacina vycinat nejaka banda vy.....ých fetákov takze pozor a nenechavajte si nic v aute ako ja.
mrk píše:nerobi emko v NMnV a nema na znacke na konci pismena BN ?Blue Lanos píše:tak to bude o dost viacemko dnes do prace uz dofical na "novom" lanusku
predny naraznik sa ligoce novotou
a cena bola sice lepsia ako povedali na zaciatku ale v tvojom pripade sa mi 28tis zda malo
![]()
Nemas foto na predstavenie? Mozes aj foto renaulta ako ze dopadol
Blue Lanos píše:...no musime si davat pozor na zraze tedaBlue storm píše:No tento tyzden aj mne nezacal prave najlepsie. Rano bol moj blue storm bez praveho predneho skla a ja bez CD, bundy a par dokladov. V Piestanoch opat zacina vycinat nejaka banda vy.....ých fetákov takze pozor a nenechavajte si nic v aute ako ja.![]()
Blue Storme dufam, ze prides? lebo z Mrk om to mate asi vy dvaja najdalej
![]()
![]()
Blue storm píše:Blue Lanos píše:...no musime si davat pozor na zraze tedaBlue storm píše:No tento tyzden aj mne nezacal prave najlepsie. Rano bol moj blue storm bez praveho predneho skla a ja bez CD, bundy a par dokladov. V Piestanoch opat zacina vycinat nejaka banda vy.....ých fetákov takze pozor a nenechavajte si nic v aute ako ja.![]()
Blue Storme dufam, ze prides? lebo z Mrk om to mate asi vy dvaja najdalej
![]()
![]()
Ak sa mi to neskurvi tak urcite pridem, ale do 12:00 som v praci takze az potom.
jojo to je onmrk píše:cca o 16:30 som videl take zelene auto zaparkovane na zaciatku NMnV smerom do PN.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |