Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ano paneTopol píše:Pěkný odpoledneUž se stmívá 11 st.
Já meju tak šestkrát do roka.Hlavně když jedu na sraz![]()
A hlavně v zimě když to jde nad nulu tak jezdím do Shellky tam mají
myčku která meje i pod sukněmi /teď jsem nevěděl jestli sukněmi nebo sukněma/abych dostal pryč sůl i když je nad zlato
![]()
A leštěnku mám takovou jak nabízeli v televizi za 990 a k tomu zadarmo na plasty a ještě zadarmo na skla a já zavolal hned tak jsem to dostal ještě jednou zadarmoDocela jde.Ono dnes jsou už jiné laky a ne jak dřív když jsme to stříkali nitrokombinací. Že mám pravdu Akri
![]()
Tak ať nám jezdí a nezlobí
ja pouzivam lestenku od firmy RIWAX, tam si asi myslim vybere kazdyAkri-Akri píše:tak ja Turtle v zadnym pripade nechvalim, zkousel jsem ho a sam znam minimalne 5 lestenek a s voskem, co jsou rozhodne lepsi, ale jde o cenu, moje lestenka je oproti Turtle 2,5 drazsiale je zase na nekolik let, aspon podle myho lesteni a ta znama mel pravdu, kdyz auto mejes jen vodou, nesusuje Ti lak ale ja ho meju jarem, presne z tech duvodu co jsi psal a navic mam auto cerne a to bych ho musel pokazde vysusit jelenici, to mi muze cerna perla libat prdel
![]()
Takove cabrani bez vapky je pekny teror pro lak,jedine uz vapkou nejdriv dolu hrubou spinu a pak myju autosamponem s voskem ale vapka je zaklad a ma to logiku...si vem ze vemes houbu polozis na auto na vrstvu spiny a zacnes krouzit a myt a co se stane se spinou pod houbou pekne s ni dres lak...SkylineGTR píše:Já používám od začátku šampón s voskem od ArmorAll a jsem max. spokojen.
Prvně auto sleju konví s vodou. Pak vezmu houbu a myju s tím šampónem. Potom to sleju konví s vodou. Pak zase houba, ale už jen čistá voda. A nakonec vezmu jelenici a vytřu dosucha.![]()
Jinak auto voskuju 1xročně vždy před zimou a to používám tvrdý vosk také od ArmorAll.
Jo, a motor myju 2xročně s čističem motorů od Coyote. No a na boky pneu, aby se leskly tak používám silikon taky od Coyote.![]()
Jak by mluvil muj otec a taky mu vsechny auta schnily...,jaky pan taky kram...Hynek píše:My máme dohodu se svatým Petrem. Dnes mě to myl celé dopoledne a ještě kus odpoledne.![]()
![]()
Jinak na to nesahám, když je tam velká vrstva, odpadne sama. Auto je spotřební materiál!!!
Čím více to mejete, tím pro auto hůř. Nejhorší je stříkat to hadicí. To se voda dostane i tam , kam se za normálních okolností ani dostat nemůže.
Poznám..tiež som 4 roky inhaloval Štetí -sem-tam Neratovice...(studoval som v Roudnici)Hynek píše:![]()
Já ti to teda trochu vysvětlím : Nemám garáž a parkuju venku. Nedaleko jsou Neratovice se svou chemičkou, známou z povodní a televize. 95% větrů "fouká" od Neratovic a tak jakákoliv "kosmetika" je proti kyselénu dešti z Neratovic neučinná a potažmo tedy zbytečná.
A navíc , naleštěný auto není známkou dobrého řidiče, ale většinou patří "mastňákovi" který nemá co dělat a jen leští auto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |