vyzera to asi takto:

Moderátor: Blue Lanos
presne o to ide. ked to urobim sam, bude to naprd a mozno este horsie ako teraz. a niekedy si hovorim, ze radsej to necham tak ako to je a mozno raz mi tam niekto tukne a zaplati to potom poistovna. no co, ide zima.Akri píše:To je nesmysl, doma to nenalakujes:-(mrk píše:hej, kebyze mam skodu kilo, tak na to by som odvahu mal. pri tomto mi chyba.
Vsak nalakovani blatniku je otazka do 2500kč , nemusis jit do znackoveho, stejnou praci ti udelaji i v kterekoliv lakovne, a to veklepnuti max 500kč, kdyz to zvladnes sam, tak tim lip, vsak je to jen malinko.mrk píše:presne o to ide. ked to urobim sam, bude to naprd a mozno este horsie ako teraz.Akri píše:To je nesmysl, doma to nenalakujes:-(mrk píše:hej, kebyze mam skodu kilo, tak na to by som odvahu mal. pri tomto mi chyba.
Kod barvy je na stitku kterej je na vrchu chladicove steny, jak zvednes kapotu, tak kousek od zamku kapoty je stitek, na nem bude i ten kod, jestli chces, opis si ty cisla a ja ti reknu ktere je presne kod barvy i nazevOndrej Rapčan píše:Kde je kod farby![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |