Moderátor: Blue Lanos
vyuziti na aute je vylouceno, klidne mi je posli, ja uz je nejak zuzitkujuOndras píše:Tak mi dorazilo poštou něco žlutého. Kocour se hned pustil do kontroly a zdá se mu to OK. Já jsem pak přišel na to, že to asi budou nějaké péra. V sobotu zkusím, jestli půjdou nějak využít na autě...
vyloučenojakub píše:vyuziti na aute je vylouceno, klidne mi je posli, ja uz je nejak zuzitkuju
Zde v rubrice "Prodám". Byly za 1500,- Snižujou asi o 30 mm. A přitvrzujou. Už mám i předjednánu úpravu tlumičů na tužší.jakub píše:kde jsi je sehnal - snizujou, nebo proste nove?
Jojo MADy to jsou. Právě pokud to bude hopsat, příjdou na řadu tlumiče. Máme na to v rodině machraMarek píše:Nejsou to náhodou pružiny MADMěl sem je na Nexii se snížením -40mm na obou nápravách a docela dost to hopsalo
.
Do soboty to nestíhá a já jsem na ty pružiny dost natěšený. Snižujou asi o 30Marek píše:Tak to si ty tlumiče rovnou připrav. Jaký to je snížení
tak to jde stejne mimo me, to uz bych jezdil na strokrletiOndras píše:Zde v rubrice "Prodám". Byly za 1500,- Snižujou asi o 30 mm. A přitvrzujou. Už mám i předjednánu úpravu tlumičů na tužší.jakub píše:kde jsi je sehnal - snizujou, nebo proste nove?
sobota, sobota !jakub píše:foto, foto !
S Matýskem, co máš na svém obrázku, nemůžeš mít problém přejet žádný práh.zabijec píše:Hmm, když jsem ty pérka zahlédl za těch 15 stovek, taky jsem o nich přemýšlel, ale musel jsem to zavrhnout, protože by ch nepřejel práh ve vratech. Tak se těším alespoň na tvoje postřehy
Ja zase docela přesně vím jak tlumič vevnitř vypadá a jak funguje, takže je mi jasné, že je možné ho renovovat a docela snadno mu i změnit charakteristiku. Ona ta renovace je v podstatě náhrada všech opotřebovaných součástí, takže zde není prostor pro diskuzi.milosh píše:Ondro, hned jak to nasadis, tak nahod foto, taky jsem zvedav
Kamos dela ve fabrice na vyrobu tlumicu a rikal, ze renovace tlumicu je vec uplne na hov*o, tak nevim, i kdyz to mate v rodine...
Na stránkách výrobce zase píšou 30/20mm. Uvidíme. Fotky samo budou ASAP.milosh píše:...tady se pise snizeni asi 35mm...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |