EDIT : Jak tak koukam, docela si lidi stezujou na spotrebu zarovek... Ja ne, za temer tri roky jsem menil pouze 3× (jednou leve svetlo, podruhe komplet a nyni vymena za Silvery)
Moderátor: Blue Lanos
Predtim svitili i kabely ?Richard píše:Zatím jezdím na Tungsram +60% a mám natažený pořádný dráty ke světlům a tato kombinace trochu svítí![]()
Ne ne, ale žárovky jen žlutě mžouralyn3oklan píše: Predtim svitili i kabely ?![]()
![]()
Auto bolo vraj garazovane ale to ej asi tak ako ked mi chlapo povedal ze je v 100 % a ledva mi to brzdiRichard píše:Foxo, dle mě jsou jakékoli žárovky do modra na ho*novečer vidíš taky ho*no
Naletěl jsem bojovným názvům jako např. "xenon, 6000k, o 50% vyšší svítivost" a pak jsem v noci jel s mlhovkama abych vůbec viděl silnici
![]()
![]()
Opravdu to chce používat nějakou žárovku od renomovaného výrobce Osram, Philips, Tungsram atd.
To že máš slepý skla (plasty) není asi žárovkama, ale tím, že auto stálo venku (nebylo garážovaný) pak to plastový sklo jakoby zmatní a zabarví se do hněda. Dá se to přeleštit, dej hledat a je u toho i postup jak a čím to udělat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |