Chcem sa opýtať či je normálne a či to robí aj Vám že keď od niekal pridem tak nádržka sa nenormálne natlakuje(chladiaca mi neuniká do motora.)Minule mi ju tak natlakovalo že ten tvrdý plast už začal meniť tvar

Vďaka čaute.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Pozor na to! To je zaciatok rychleho konca. Kup nove tesnenie pod hlavu a daj si ho rychlo vymenit. Ak s tym budes jazdit, tak riskujes, ze ti odide voda a prehrejes motor, cim sa hlava valcov skruti a to uz je podstatne drahsia oprava, nehovoriac o tom, ze ostanes niekde odstaveny. Tiez sa ti moze dostat voda do valcov a to by ti uz motor nemusel rozchodit, pretoze voda sa neda stlacit. A s kurenim nemas problem?SCORPION píše:Všetkých zdravím.
Chcem sa opýtať či je normálne a či to robí aj Vám že keď od niekal pridem tak nádržka sa nenormálne natlakuje(chladiaca mi neuniká do motora.)Minule mi ju tak natlakovalo že ten tvrdý plast už začal meniť tvar![]()
![]()
![]()
Vďaka čaute.
Přesně tak. Nestrašte s těsněním pod hlavou, když stačí vyčistit vypouštěcí neboli přetlakový ventilek.Máš z toho papiňák, který si nemůže "odfouknout".Hledej závadu pouze ve ventilku víčka.Adro píše:pri extremnom tlaku by nemal nahodou otvorit ventil vo veku ??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |