Mám Vodafone 700 a aktivoval jsem si tu službu připojení na internet "Na dlouho"
http://www.vodafone.cz/consumer/service ... /index.htm Většinou se vejdu do 15 MB stažených...používám ICQ na mobilu (program UIP - nestahuje zbytečná data, jen monitoruje stav a když přijde zpráva, tak jí jen odešle a nic okolo nestahuje....šetří data), ale spíš jen občas a jen juknu, jestli nemám zprávy, jinak jsem pořád on-line na PC.....věci do mobilu si stahuju do PC a pak z PC do mobilu, takže tady moc neporadím.....resp. cesta může vést tak, že programy a jiné aplikace si může holka stáhnout do PC a pak přes kabel (bloetooth, čtečku karet apod.) dát do mobilu....a podívat se po programech psané ne v Javě, které plní stejnou funkci jako programy v Javě a tím minimalizovat stahování zbytečností....nejvíc mám de facto odběr jen když jsem mimo PC a chci si něco přečíst na netu, tak trochu zabrouzdám

, ale to je jen na chvilku....spíš internet v mobilu beru jako nouzovku...s tím, že když by bylo nutné, tak mám v něm vše co potřebuju (něco jako malý notebook).