Věc se má tak, že pokaždé když někdo odpoví v tématu v kterém jsem reagoval i já dojde mi mejl!

Je to víc než iritující! Našel by se někdo(zřejmě z adminů) kdo by to mohl zrušit?!
Díky

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
a.. hmm.. tohle jsem tam zapomněl doplnit! Kdyby tohle fungovalo, nepsal bych tenhle TOPIC!faczko76 píše:To máš v nastavení profilu. "zaslat mail, přijde-li odpověď..." nebo tak nějak...
TAKŽE PRO HYNKA JEŠTĚ JEDNOU A SPECIÁLNĚ JAK UŽ JSEM PSAL faczko76!Hynek píše:Otevři si PROFIL a dole je nastavení, co všechno chceš a co ne. Třetí řádek zezhora , tu černou tečku vymaž a budeš mít klid! Sám sis to tak musel nastavit, tak nikoho neobviňuj že tě terorizuje emaily!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Raic píše:a.. hmm.. tohle jsem tam zapomněl doplnit! Kdyby tohle fungovalo, nepsal bych tenhle TOPIC!faczko76 píše:To máš v nastavení profilu. "zaslat mail, přijde-li odpověď..." nebo tak nějak...
Nejni problém, když budeš mít jakejkoliv problém, rád dobře poradím!Raic píše:Tohle jsem potřeboval vědět!faczko76 píše:Napiš Miloshovi PM, dá to do kupy.
Díky faczko76
Ok ok... potřeboval bych vědět kolik přesně nastavit na budíku aby vajíčka byli na hniličko?!faczko76 píše:Nejni problém, když budeš mít jakejkoliv problém, rád dobře poradím!Raic píše:Tohle jsem potřeboval vědět!faczko76 píše:Napiš Miloshovi PM, dá to do kupy.
Díky faczko76
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |