Nebo taky 225 kobyl na laně za tou audinoujakub píše: Zase treba nekdo muze mit 52,5 (to mel udajne pridavat Laser vyfuk, co jsem mel na matezovi) a pak treba i 54 (to by mohl pridat filtr, svicky, nebo 50, kdyz na to nasadite siroky kola

Moderátor: Blue Lanos
to mas ale americkeho kona, jinak, co jsem ted koukal, tak vsechna evropska auta maji opravdu prepocitavano 1,36, alespon mi to tak prijde ...PavelZ píše:1hp=745.7W, tedy 1kW=1.341022hp
takze prepoctem 50.29hp a 61.15hp
Nevím jestli to má nějaký důvod možná je to kvůli opotřebení pneumatik mezi novou a starou je přeci jen asi 8-10 mm rozdíl podle vzorku takže jak se ojíždí tak se to malinko mění . Všechny auta ukazují trošku vyšší rychlost než je skutečná ale některý víc některý míň Daeěwoo kolem 10%viki píše:hm zajimavy a ma to nejaky vysvetlitelny duvod proc to tak ukazuje? to maji vsechny auta? to me fakt prekvapilo, 10% je docela hodnepetrm píše:Matiz má otáčkový omezovač a ty otáčky na vypnutí ho zastaví právě ve chvíli když jedete těch 165 a na víc se nerozjedete právě kvůli odporu vzduchu a všemu ostatnímu jakmile mu přestanete dodávat energii v téhle rychlosti začne okamžitě zpomalovat . K proměřování tachometru každý tachometr kecá ve váš neprospěch a je to kolem 10 % z toho co ukazuje takže když jedete tachometrových 160 tak ve skutečnosti je to kolem 145 a to je taky hodnota napsaná v techničáku jako maximální
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |