Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
No MOMENT MOMENT... toto som uz nekde videl..Goose píše:Tak jsem hodne vahal jestli se sem taky vecpat a konecne jsem se odhodlal...tady jsou fotky meho milacka...omluvte,ze je spinavej jak prase...![]()
Interier jsem nefotil pac ho nemam vyluxovanej...Petr Soukup píše:Goosíku super. Ještě takhle fotky interiéru a nějaky povídaní by nebylo?![]()
![]()
![]()
![]()
Ty je tam ještě nemáš???! Ty jo ,já už mám i vyměněné rádio.Goose píše:Interier jsem nefotil pac ho nemam vyluxovanej...Petr Soukup píše:Goosíku super. Ještě takhle fotky interiéru a nějaky povídaní by nebylo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam tam ted bordel jak prase...no a povidani...myslim,ze fotky mluvi za vse...motor vsichni znaji...vybavu taky...kdyby byly nejake upravy tak by povidani bylo...ale o zaklade nemam co vypravet...az tam budou aspon ty repraky tak neco nahodim...
Do Baldovce je tam ale snad nandáš ne? Vždyt to je na půl hodky. Nemam ti přijet pomoc?Goose píše:No nemam...kdyz je hezky tak jsem v praci a kdyz jsem doma tak je hnusne...ale stejne jsem mel v planu je tam davat az nekdy v dubnu takze mam casu porad dost...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |