Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kdybych ho svězl, tak už ho z auta nedostanuconpet píše:Musíš ho třeba jen jednou svéztIvoš píše:Já to vím....co ale máš říct blbcovi, kterej ti mele pořád tohle dokola? Argumentovat kvalitou (na vysoký úrovni), prostorem, vybavením a cenou + zárukou už jsem vzdal....teď to těmhle lidem odkývu a jdu pryč, protože jsou to blbci.ať si sáhne do svého svědomí a přehodnotí názory
no tak toto dobre poznam uz ma chcel obehnut nie jeden sijaci stroj (FOBIA) a az ked bol v protismere tak zistil dilino ze na to nema a zvycajne potom pribrzdim aby mal dany clovek radost.Ale stalo sa mi aj to ze som ho potom obehol naspet.Hynek píše:![]()
To už jsem udělal a výsledek = O
![]()
Nejhorší na "Škodovkářích" je , že věří reklamě, že mají nejrychlejší a nejlepší vozy. Pak se nám ostatním jen předvádí a riskují. Jsou to většinou zakomplexovaná hovada!
![]()
![]()
Nemám je rád a uhýbám jim z cesty!
Hehehe...Ivoš píše:Kdybych ho svězl, tak už ho z auta nedostanuconpet píše:Musíš ho třeba jen jednou svéztIvoš píše:Já to vím....co ale máš říct blbcovi, kterej ti mele pořád tohle dokola? Argumentovat kvalitou (na vysoký úrovni), prostorem, vybavením a cenou + zárukou už jsem vzdal....teď to těmhle lidem odkývu a jdu pryč, protože jsou to blbci.ať si sáhne do svého svědomí a přehodnotí názory
![]()
![]()
Aspoň že uhneš...Hynek píše:![]()
To už jsem udělal a výsledek = O
![]()
Nejhorší na "Škodovkářích" je , že věří reklamě, že mají nejrychlejší a nejlepší vozy. Pak se nám ostatním jen předvádí a riskují. Jsou to většinou zakomplexovaná hovada!
![]()
![]()
Nemám je rád a uhýbám jim z cesty!
Ivoši, s veškerou úctou k tobě, ti musím napsat, že momentálně budeš asi blbec ty.Ivoš píše:Já to vím....co ale máš říct blbcovi, kterej ti mele pořád tohle dokola? Argumentovat kvalitou (na vysoký úrovni), prostorem, vybavením a cenou + zárukou už jsem vzdal....teď to těmhle lidem odkývu a jdu pryč, protože jsou to blbci.
A k cemu to vsechno je, kdyz si do ni clovek normalniho vzrustu nemuze poradne sednout ani dopredu a ani dozadu na ty prycny misto sedadelKessler píše:...klidně mě sežerte, zabte mě a vykopněte z klubu, ale stojím si za tím, že Fabia je kvalitativně (řízení, řazení, podvozek, prostor, motor, bezpečí, spolehlivost) MNOHEM výš než Kalous...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |