...ale za Nubču bych ji nevyměnil...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hniloba bývá zkáza Felicií...bohužel...ale záleží na majiteli...pokud se jednou za dva roky udělají dutiny, tak je to v pohodě, ale pokud se nedělá nic, tak je problém...Goose píše:No je fakt,ze Kesslerova felda je hezka...kamos koupil feldu za 47000 a ted pres zimu to dosloha znilo a nema to cenu zadnou...a takove zkusenosti maji i ostatni...nic proti ale ja bych za feldu nedal ani 20000...divim se,ze to lidi jeste kupujou...
Doporučuji Berlingo. Vyzkoušej hoKessler píše:Ty ceny jsou opravdu neuvěřitelný......to bych si snad mohl i založit živnost na dovoz škodovek na Slovensko...Feldy za 100 tisíc Kč jsou i tady, ale to jsou parádní kombíky 1.6 se vší výbavou a bez koroze...
...jinak Muco nejseš sám - dělal jsem na Racerovi komplet brzdy, novou baterku, výfuk a nějaké drobnosti měsíc před prodejem...stálo to asi 7 tisíc a Racera jsem prodal za...chvíle napětí...ano, za 7 tisíc...![]()
...jinak teď rozhodně prodávat Feldu nehodlám...to auto je jako nové a zatím mi vyhovuje...měl jsem v plánu nechat upravit motor, dát tam sedačky z oktávky, jiný podvozek, brzdy a tak dále...prostě spousty plánů, které by sežraly několik desítek tisíc Kč...a to ty peníze radši budu šetřit na jiné a lepší auto...
...dovolil jsem si podívat se trochu do budoucna a časem budu potřebovat něco bezpečnějšího, většího a s lepší výbavou...něco co se bude dát kdyžtak použít jako rodinné vozítko...a ještě mi nejmíň 5 let potrvá než na to našetřim (a než budu mít rodinu bude trvat ještě dýl)...takže žvaněním o Feliciích vás tu budu otravovat ještě dlouho...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |