KDO VÍ PROČ ? HALO =PETR M OZVI SE .PŘEDEM DÍK

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
tak to jsem si taky myslel, ale Petrm mě tu vyvedl z omyluGranko píše:hmmm, tak sa zamyslam, ze ked chodim LPG, tak by mi cerpadlo malo vydrzat dlhsie, ked ide len na zaciatku ked startujem (na benzin) a potom len sem-tam dotlacit tlak. mylim sa ?
Já jen že jako název tématu jsi zvolil palivové čerpadloVít, Jiří píše:TAK PEPE seš vedle rozbitý to síice je ale je to prošluslý olejový čidlo
ZAŘVALO 40 POJISTEK NEŽ NA TO PŘIŠLI
TED HO DU SCHÁNĚT TAK DRŽTE PALCE
No, si ma nepresvedčil. Tiež mi to asi montoval expert, ale ak sa mi dobre marí, keď štartujem v tzv. ležérnom štýle, tak počujem čerpadlo po chvíli vypnúť a nechce sa mi veriť, že by sa po prepnutí na plyn znova rozbehlo a do nekonečna?! A ten benzín asi predsa len prúdi, je tam nejaká spätná hadička, ale v tom sa moc nevyznám.maros píše:Na aute z LPG ti palivové cerpadlo urcite odíde, lebo si neponaucitelný ako ja a nedotankujes benzin, len jazdís a jazdis.Cerpadlo bezi aj ked ides na LPG, lebo ten technik co ti ho montoval bol kokot ale lacný.(moderne systemy cerpadlo vypnu )Bezin sa mina, ty vsak ides na LPG a cerpadlo sa toci a toci,pricom uz nie je chladene prudiacim benzinom.Test cerpadla som tu niekde uz pisal
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |