Ivan píše:Přátelé, tak minulý týden jsem se dostal k namontování čirých světel a jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistil, že světla jsou špatně vyrobená a nejdou dopasovat. Zkrátka ty úchyty jsou vždycky tak nějak divně o půl centimetru různě posunutý a důsledkem je to, že ty světla na auto prostě nepasují Nicméně stále jsem optimista a doufám, že ač budu muset vynaložit více námahy, nakonec tam ty světla namontuji. Protože díky těm světlům auto omládne o 5 let... Jediné, co pasuje bez problémů, jsou blinkry, tak alespoň něco
Hi Ivan Do i understand well? You bought the lights from Romania, nut they don't fit? Because they are manufactured not to good?
Greetings
PS Nice Things_to_do list Looks familiar
Ivan píše:Přátelé, tak minulý týden jsem se dostal k namontování čirých světel a jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistil, že světla jsou špatně vyrobená a nejdou dopasovat. Zkrátka ty úchyty jsou vždycky tak nějak divně o půl centimetru různě posunutý a důsledkem je to, že ty světla na auto prostě nepasují Nicméně stále jsem optimista a doufám, že ač budu muset vynaložit více námahy, nakonec tam ty světla namontuji. Protože díky těm světlům auto omládne o 5 let... Jediné, co pasuje bez problémů, jsou blinkry, tak alespoň něco
Hi Ivan Do i understand well? You bought the lights from Romania, nut they don't fit? Because they are manufactured not to good?
Greetings
PS Nice Things_to_do list Looks familiar
Hi, Sando. Yes, you understand well. The lights seems to be OK, but when I tried to fixed it I found out the plastic hitches are little bit different from the original ones. I hope it will be OK, but it will be more laborious then I expected.
Ivan píše:Hi, Sando. Yes, you understand well. The lights seems to be OK, but when I tried to fixed it I found out the plastic hitches are little bit different from the original ones. I hope it will be OK, but it will be more laborious then I expected.
Maybe You shoul try to swap interiors of these lamps to the interiors of original lamps?
BTW: Could You PM me with price/ 1 piece? And how much for transport please Thanks in advance and good luck!
Petr Soukup píše:Tak po dopisování s Kopáček Motorsport mi dnes na email přišlo toto.
To má integrované blinkry?
Komunikuji s nimi nadále. Snad k tomu budou i blinkry. Jinak na sedana už mají zadní čiré lampy a jsou jediný v týhke republice! Jakmile dorazí další info,hned sem s tím letím. :lol:Ivane co jim nabídnout reklamu na foru? Třeba by byla pro členy nějaká sleva?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kolego, asi před 2 měsíci mě smetl na dálnici kamion - myslím, že se tady o tom hodně psalo. A ten zářez je od šroubu na svodidlech - asi v 70 km/hod. Ale jsou to jenom plechy.
Ahá už Ti to nedalo čó , nasávač si vyhodil a šup tam módnú novinku No jinak mne sa velmi páčí také výlisky a otvory ale presne tak ako ten tvôj a nie imitácie