Já takyIvoš píše:Člověče, já myslel, že máš zbořenou střechu, aty jen tohle!To je maličkost...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Já takyIvoš píše:Člověče, já myslel, že máš zbořenou střechu, aty jen tohle!To je maličkost...
Snad ti to jméno řeknou....jestli ano, tak se podle toho zařiď jak píšeš. Držím palceSlavek píše:okno tam uz mam, jen je cerny, zmizeli jen reproduktory nic jinyho nemohli vyndat vsechno mam na fest prisroubovany, odhad skody na pojistovne je 4500 okno mam zadarmo reproduktory stali 800korun, jen skoda toho zadniho deklu je to celi rozlamany jak to pacili neslo jim to tak do toho necim mlatili mysleli si ze vyndaj celi dekl ale neslo to tak se na to vybodli a vypacili jen repro, jeden sem pak nasel kousek za autem, pri tom jak to dolovali tak utrhli membranu od kostry takze je nepouzitelny, tak jim zustal jen jeden, radio taky nemohli vyndat ani zesik ani subwoofer, proste da se rict ze odesli naprazdno, myslim si ze sli na tip protoze v kasliku sem mel asi 200 v drobnych a ty si nevzali sli asi po audio. Ted jen cekam jestli ty otisky co sejmuli nebudou mit v databazi, staci mi rict jen jmeno a zarucuju krast uz nikdy nepujde
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |