Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Taky ta zarovka cos koupil mela s xenonem spolecneho tak jen napis vic tam za tu cenu ani nemohlo byt!!!-peha- píše:No mne dneska došla SMS že žiarovky boli odoslané tak rátam že v pondelok a hned ich nahodím tak len dúfam že to bude OK lebo teraz mám v dialkových Osram silvestar s ktorýmy som navýsosť spokojný tak myslím že tieto nebudú horšie ale do takého že ..plnené xenonovým plynom...už nejdem a nikdy ma nikdo už neprsvedčí že to svieti lebo vidim čo vidim![]()
![]()
To ako myslis? Akoze to je iba lacna napodobenina? S tou cenou to moze byt urovna tak ako s tymi mlhovkami https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=10382 , alebo tiez ze je to nove tak niekde je to absurdne predrazene. Kedysi som zhanal HDD do mojho notebooku a ceny boli od 85 USD az po nejakych 150 USD.Hanzy píše:Taky ta zarovka cos koupil mela s xenonem spolecneho tak jen napis vic tam za tu cenu ani nemohlo byt!!!-peha- píše:No mne dneska došla SMS že žiarovky boli odoslané tak rátam že v pondelok a hned ich nahodím tak len dúfam že to bude OK lebo teraz mám v dialkových Osram silvestar s ktorýmy som navýsosť spokojný tak myslím že tieto nebudú horšie ale do takého že ..plnené xenonovým plynom...už nejdem a nikdy ma nikdo už neprsvedčí že to svieti lebo vidim čo vidim![]()
![]()
![]()
Tak otestuj ty nove Osramky pisou o jejich svitvosti velkou chvalu tak dej pak vedet...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |