Krtku,dle vyhlášky smíš zastavit na přechodu,pokud to vyžaduje situace v dop.provozu. Nesmíš tam stát jen tak,ale ohledně té stopky je to v pořádku.Krtek píše:Když já mam strach aby Muco neškatulkoval mezi ta popisovaný kretény i lidi co jezděj rychle ale ohleduplně a předvídavě (když to nejde tak to nejde a jedu těch 40 za traktorem klidně půl hodiny).
Spíš bych nastolil jinou myšlenku. Řidič má jednak dodržovat předpisy a zákony a druhak ject podle situace v provozu a stavu vozovky. Ovšem obojí platí a vynucuje se jenom ve smyslu BUZERACE ! Když jedu třeba 80kou mimo vesnici a nabouram, furt budu jebanej že jsem nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky a provozu. Na druhou stranu když jedu někde 160 a změřej mně, budu buzerovanej protože sem přizpůsobil rychlost povaze a stavu provozu a vozovky![]()
Jinak pro svatoušky, někde předpisy dodržovat prostě nejde ! Abych byl konkrétní, kdo zná Příbram klidně mu to ukážu o co jde. Máme tam Téčko křižovatku. Když vyjíždim na hlavní, mam tam STOPku. OK ale za ní je přechod pro chodce a před přechodem je bílá čára na před kterou mam zastavit. Jenže ejhle ta čára je metr před přechodem, přechod je 2 metry od křižovaty a je do ní vidět akorát, když zastavim přesně na tom přechodu, což je taky trestný. KDE mam teda zasatvovat ? Nemam se jít udat že zastavuju Xkrát tejdně na přechodu ?