A nejlepší bejvá zip na Rozvadově směrem k nám. Otevřená jedna závora, kolona 2 km a přijede debil (ideálně pražák v koktávce), dojede až k závoře a vynucuje si zyp. Kvůli jednomu takovýmu mi kolegové rozervali bundu když sem vylejzal z auta

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pěkný denVojta píše:......a tohle mám ze všeho nejraději. Pak se pražáci divíte, že vás všude nesnášejí. Vaše povýšenost, arogance a pražská nadřazenost. Já jsem pražák a kdo je víc? Vy ostatní jste vidláci - prostě vesnickej póvl.Bergman píše: Pokud je to vidlák.......
Tyhle typy prostě nesnáším.
To Vojto,já jsem Pražák,ale že bych byl něco víc? To ne. Stejně jako jiní i mezi Pražákama se najdou experti co tě brzdí v levim pruhu,akorát mi připadá,že ve Středočeském a Ústeckém kraji se jinde než v levo nejezdí!Vojta píše:Nechtěl jsem, abych byl chápan jako nepřítel Pražáků. To v žádném případě. Nemám nic proti nikomu, ale nemám rád, když se někdo takhle vyjadřuje. Lidi, kteří se takto chovají, dělají ostatním medvědí službu. Kvůli nim potom jsou posuzováni ostatní. Jako nejsou všichni policajti blbci a tupci, úředníci arogantní atd atd., tak i v případě pražských řidičů nejsou všichni špatní.
S tímhle tématem to dopadlo stejně jako s ostatními, když se někdo nedrží tématu a vykecává se o naprosto odlišných věcech. Nějak nám ten radar vypadl a jsme u zipu.
Kolegové, snažte se držet témat a pokud něco máte, založte mové téma.
Krtku,taxikáři a autobusáci MHD jsou prasata i na Pražáky. Taxikář mi hodil bez blinkru myšku,tak jsem mu to po párstech metrech vrátil a měl jsi vidět jak prskal,ale v momentě kdy jsem vylezl z auta,tak dělal,že nic.Krtek píše:S pražákama v Praze mam jenom dobrý zkušennosti. Kdysi mi kámoš řikal do Prahy jedině s jinou SPZ. Na sebe jsou to dobytci ale na mně vidláka jsou celkem milíAkorát taxikáři a MHD jsou dobvytci i na nás vidloně.
Nechci aby to vyznělo že nemam rád zip ale nemam rád jeho vynucování a zneužívání, kde to neni nutný. Viz poloprázdná dálnice vpravo 5 aut s odstupama a jedinej blbeček v levym se bude hnát až nakonec a vnucovat se před ostatní když je moh v klidu předject a zařadit se.
Ono i s těma odstupama je někdy kříž... nechávam si odstup na 1-2 auta a někdo to bere jako vhodnou mezeru aby mně předjel.
Palikx: nejezdim jak prase všude ale mam názor že je blbost omezovat lidi globálně všude když většina míst umožňuje ject rychlejš. JE potřeba přenést odpovědnost za svoje chování na řidiče aby si uvědomili co můžou udělat a co je za to čeká.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |