A co tento, je lepší?Vojta píše:SPARKA NECHCI!!!!!bandolik píše:Pro Vojtu a Bohdanku
Dneska jsem byla v prodejně, zeptat se na model Matize a dozvěděla jsem se toto: mají model Chevrolet Spark.....
Když nebude Matýsek, tak nic.
Děkuji za snahu.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Hele vy hamburgrari ja jsem spal a nahodou jsem byl pochvalen za rychlou orientaci po nahlaseni dat kde asi jsme a muj softwer to rychle zpracoval a sup domu...-peha- píše:To že si skoro netrafil máš Ty ptáku s toho že si si nna okno připlácnul tu blbou ,červenou vlajku![]()
![]()
Vždyť on se vlastně stydí, že je Ferár, on se za tu vlajku schovává-peha- píše:To že si skoro netrafil máš Ty ptáku s toho že si si nna okno připlácnul tu blbou ,červenou vlajku![]()
![]()
Vidím, že sis taky všiml...Ivoš píše:Máš na mysli třeba krásnou dceru Mikuláše Ozoráka? V tom případě souhlasím...škodaSkylineGTR píše: .... i když někteří se nějak stranili (nebo styděli) - myslím tím mladší účastníky z řad rodinných příslušníků.![]()
Ne jen vy jste si vsimli ale ja si moh jen vsimat...SkylineGTR píše:Vidím, že sis taky všiml...Ivoš píše:Máš na mysli třeba krásnou dceru Mikuláše Ozoráka? V tom případě souhlasím...škodaSkylineGTR píše: .... i když někteří se nějak stranili (nebo styděli) - myslím tím mladší účastníky z řad rodinných příslušníků.![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |