Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Od kdy má alternátor vliv na emise??? Ivoši kam to chodíš na ME? Ten pán asi něco pil ne?Ivoš píše:Tak to dopadlo blbě....auto neprošlo ani kontrolou emisíPrý to nejde naměřit, protože je v háji asi alternátor...nerozumím tomu, ael přijde mi divný, když EK + STK projde kdejaká šunka a vrak a já ne
Já když byl na ME,tak mi naměřili desetinoví hodnoty,co je povolené maximum. Mám služebního pickupa felici a ta má trojnásobné hodnoty co Nesii. A prošel jsem s tím i technickou.Ivoš píše:Jo to já nevím....v motorech se moc nevyznám, ale když testoval otáčky, tak ty 3 sloupce lítaly jak barevná hudba a to by prý nemělo....říkal, že si mám nechat opravit alternátor, nebo dynamo...vím, že blbnou otáčky za studena....po sešlápnutí spojky při přeřazování vyletí na 2,5 tisíce, ale to je problém krokového motorku, to už vím....každopádně mi vrátil papíry a já jel domů....v Pardubicích jsou hodně přísný....přijde mi to jako kravina....kdejakej krám, kterej čoudí jak sentinel projde, ale ten tam má asi známý....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |