Motorcek svetla

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
saha
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 28, 2007 19:58
Kontaktovat uživatele:

Motorcek svetla

Příspěvek od saha »

Zdravim Vas,

mam taky problem, menil som si parkovacky, ale zo svetla na spolujazdcovej strane som musel dat dole ten motorcek co sa nim nastavuje vyska svetla. Dal som ho spat, ale svetlo svieti strasne vysoko. Pozeral som to a to svetlo je zjavne vyssie nez to druhe, ked dam dole znova motorcek da sa hybat zo svetlom a ked ho aj pridrzim a chcel by som v tej polohe nasadit ten motorcek tak neni sanca vzdy to svetlo pritlaci az tak ze svieti straaasne hore. Nemate niekto s tym skusenost? asi to tam zle davam, dakujem.
Reklama
 

Uživatelský avatar
palikx
Příspěvky: 6250
Registrován: ned úno 20, 2005 13:56
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ach boze lidi nestastni.
ale co uz ten motorek se nasazuje tou kulickou co je na konci do svetla jakoby ze strany a nasouva se do drzaku na parabole.v podstate se musi parabola pridrzet v pozici aby mirila do zeme a pak strcit motorek do svetla smerem ke stredu paraboly a zasunout do drzaku smerem ke kraji paraboly.snad se to z toho da pochopit.musis se ale hodne dobre podivat kam to strkas.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
saha
Příspěvky: 7
Registrován: čtv čer 28, 2007 19:58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saha »

Diky moc, musim to vyskusat, len teraz strasne prsi a zrovna k tomu svetlu je blby pristup, asi budem musiet dat dole filter. Este raz dik moc za radu ;)
Odpovědět

Zpět na „KALOS“