http://matiz.uragan.cz/underbody.php
Ochutnávka:

P.S. Nehodnoťte prosím ten mrtvý výfuk. Má 6 let v podstatě bez údržby. Zimu ještě vydrží a na jaře ho nahradí nový

Moderátor: Blue Lanos
Plocha je uplně stejná jako u protilehlé,pouze není destička vcelku,ale v polovině je prasklá.Jinak brzdí celou plochou a vypadnout nemůže.nemá kam.Pajda píše:Doporučil bych okamžitou výměnu destiček. Pokud má menší plochu, tak hůř brzdí a kotoučům to taky neprospívá.
Co to je za pripravok a kolko to priblizne stoji? Na nete mi to nic podobne nenasloVáclav Brousek píše:Když jsem již měl přední kola dole,ošetřil jsem znova gumové manžety přípravkem Regum a po zvednutí vozu jsem ošetřil vše z gumy.Dělám tuto údržbu pravidelně každý rok a jsou gumové části na spodku vozu jako nové.
Přípravek se jmenuje Regum,je to plastová lahvička,černé barvy o výšce asi 8 cm a koupil jsem to u nás v drogerii.Cenu již bohužel nevím,mám ji již delší dobu.Blue Lanos píše:Co to je za pripravok a kolko to priblizne stoji? Na nete mi to nic podobne nenasloVáclav Brousek píše:Když jsem již měl přední kola dole,ošetřil jsem znova gumové manžety přípravkem Regum a po zvednutí vozu jsem ošetřil vše z gumy.Dělám tuto údržbu pravidelně každý rok a jsou gumové části na spodku vozu jako nové.. Dakujem
Ondrasi ty si to tiez natieral tie gumy tym REGUMOM? Je to pekne ako noveOndras píše:)
Blue Lanos píše:Ondrasi ty si to tiez natieral tie gumy tym REGUMOM? Je to pekne ako nove
opět nesouhlas:petrm píše:Odlepené destičky bych OKAMŽITĚvyměnil ta destička když ji nedrží ta kovová plocha se může kdykoliv rozdrobit a přestat brzdit proboha vždyť sou to brzdy na čem ještě chcete šetřit to že to vydržela rok neznamená že v krytické chvíli to vydrží taky
Jen aby ti ta třímilimetrová destička neproklouzla mezi třmenem a kotoučem, to by jsi pak brzdil asi jako vlak, kov na kov a to by nebylo dobrýVáclav Brousek píše:opět nesouhlas:
destička se jen tak nerozdrobí(není to koláč),protože je přitlačována celou plochou jak na kotouč tak i na kovovou plochu pod ní.Samozřejmě že to vyměním.Do síly 3 mm se nic určitě dít nebude,u 1 mm už to může být třeba nebezpečné.Nejde o šetření,ale nejdříve se musím dostat do obchodu a koupit.
Hm,to by byl asi průšvih a kdyby to bylo v krizové situaci byl by to přímo průser.zabijec píše:Jen aby ti ta třímilimetrová destička neproklouzla mezi třmenem a kotoučem, to by jsi pak brzdil asi jako vlak, kov na kov a to by nebylo dobrýVáclav Brousek píše:opět nesouhlas:
destička se jen tak nerozdrobí(není to koláč),protože je přitlačována celou plochou jak na kotouč tak i na kovovou plochu pod ní.Samozřejmě že to vyměním.Do síly 3 mm se nic určitě dít nebude,u 1 mm už to může být třeba nebezpečné.Nejde o šetření,ale nejdříve se musím dostat do obchodu a koupit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |