Moderátor: Blue Lanos
To je radosti,já jsem byl z toho dříve také na palici.Chci vystoupit a hle otevřené okénko.Znova klíček do zapalování - no hrůza.Byla to má druhá úprava ,hned po signalizaci zapnutých světel.A když jsme u té elektriky - řešil někdo kontrolku zapnutých potkávacích světel,aby byla kontrola za jízdy že se svítí a nespoléhat na polohu spínače?zabijec píše:Tak jsem se včera pustil do úpravy elektriky tak aby fungovala el. okna i bez klíčku v zapalování. Za půl hodiny bylo hotovo, okna fungují bez klíčku a dokonce funguje i všechno ostatní tak jak má![]()
![]()
Petře jsou od volných kontrolek taženy vodiče do svazků a jsou pozice osazeny žárovkami?Nechce se mi rozebírat zbytečně přístrojovku.petrm píše:Na kontrolku světel není v přístrojovým panelu místo museli byste použít nějakou jinou nevyužitou pozici ale to by na vás třeba svítil symbol ABS nebo něco podobnýho ale jde to
petrm píše:V nepoužitých kontrolkách nebývají žárovky a bohužel tam ani nejsou přivedený kabely v případě , že sem potřeboval zapojit kontrolku na mlhovky musel sem se opatrně připájet na tišťák přístrojovky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |