Případně bych mohl jet před Kyje a Hrdlořezy...
Nepřijedu po dálnici, ale po starý od Kolína přes Úvaly.....
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ne Docent straší - určitě přijeď po dálnici a pak přes Čerňák - určitě ne Běchovice,Hostavice atd...tam je to ucpaný,ale přes Čerňák by ses měl dostat a nebral bych to po spojce,ale normálně přes Vysočany a pak uhnout přes Palmici a musí to bejt průjezdný - spojku ucpou kamiony a je hotovo - ale jak říká Docent - do 7.00 docela pohoda.BON VOYAGE Jirka B.Docent píše:Pokud to opravdu zvládneš do 7, tak je to v pohodě, kolem půl osmé už se obrň trpělivostí a jestli pojedeš po osmé, tak nech auto na Čerňáku, spojku vyndej a pokračuj metrem.
Prázdninovej provoz je, ale MHD... U aut to moc nepozoruju, pokud jsem na začátku Prahy až po 8.00, tak je vymalováno... Trochu změna je přes Nebušice, kam normálně vozí zazobanci své dětičky, případně taxikáři děti zazobanců do školy, tam je to ráno opravdu poznat.Tomáš píše:Buď v klidu je prázdninovej provoz ,
Já mám tak okolo 9tý sraz s kámošem z Univerzity a půjdem někam pokecat a na bowling....třeba nějak odpoledne by to šlo.Goose píše:Ivosku a to to budes mit na pockani???Ja jen,ze bydlim asi minutu pesky od Gold Caru tak bych se tam za vama stavil...rano musim na chvili do prace a tak okolo 10-11 bych mel byt doma,tak muzem pokecat...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |