Jinak Ivane, az budes prvni v Hradci na srazu tak ti osobne prijedu poprat a natocit na videjo !!!! Mozna i Mimon co?

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ne, mám to doma někde poznamenané, ale v Brně a jsem teďka v Praze. Pošlu Ti to, jakmile se dostanu zase někdy domů.Ondras píše:Tak to koukej někde vyštrachatIvan píše:Ano, jel jsem, Ondro, ale čas Ti teďka z hlavy neřeknu. Nebo tomu mám rozumnět, že je to už nezjistitelné?
Díky, Miloši. Jinak ten článek bude o předchozím projektu - tedy o Nexii bez turbamilosh píše:Mno, uz se tesim az vyjde clanek v Tuning magazinu, hned to oskenuju na nexiaclub, s sefredaktorem jsem jedna rukatak snad nebude problem kvuli autorskym pravum
![]()
Jinak Ivane, az budes prvni v Hradci na srazu tak ti osobne prijedu poprat a natocit na videjo !!!! Mozna i Mimon co?
http://nexia.emuni.cz/index.php?t=75Ivan píše:Kolegové, kochejte se![]()
Máš pravdu, já to vím. Ale kdybych to teďka umýval, tak za 3 měsíce to vypadá úplně stejně jako je to nyní, takže to považuju za zbytečnou činnost. Uznávám, že k tomu mám zřejmě specifický přístup, což podthuje i fakt, že jsem auto zvenku umyl asi po 6 měsících pod tlakem toho, že budu mít fotky v Tuning MagazinuHanzy píše:Moc pekne...jen proc je to okoli tak pekneho motoru porad tak spinane???Myslim ze mit motor venku je jedinecna moznost to dat hezky do pucu...
Hodne to kazi celkovy dojem...
Tak tomu hovorim funkcny tunning. Ten uznavam aj ja.Ivan píše:Máš pravdu, já to vím. Ale kdybych to teďka umýval, tak za 3 měsíce to vypadá úplně stejně jako je to nyní, takže to považuju za zbytečnou činnost. Uznávám, že k tomu mám zřejmě specifický přístup, což podthuje i fakt, že jsem auto zvenku umyl asi po 6 měsících pod tlakem toho, že budu mít fotky v Tuning MagazinuHanzy píše:Moc pekne...jen proc je to okoli tak pekneho motoru porad tak spinane???Myslim ze mit motor venku je jedinecna moznost to dat hezky do pucu...
Hodne to kazi celkovy dojem...Pro mě je v současnosti prioritou to, aby auto bezvadně fungovalo po technické stránce, jak to bude vypadat, je druhořadé.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |