V.Brousek píše:Vysoké Tatry - nádherná krajina, ale ostuda Slovenska, co se cen týče.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
V.Brousek píše:Vysoké Tatry - nádherná krajina, ale ostuda Slovenska, co se cen týče.
Pěkný den
Souhlas....raději dám přednost osvědčeným cestovkám i třeba za malinko dražší cenu, zato však s mnohem větší jistotou. Jinak s bráchou jsem se domluvil, že vyrazíme na tejden někam k moři....volba padla nakonec na Chorvatsko i když to tam moc nemusím, ale je to poměrně známá země a autem se to dá v pohodě ujet. Bude to moje první megacesta takhle daleko....no uvidíme....koukám se po lastminutech a vybírám....priority jsou polopenze a pokoj se sociálkou.....situováno blízko centra zábavySlam píše:@Krtek: A neni lepsi (kvuli nervum) jezdit s "ustalenejma" cestovkama, co uz nejaky patek fungujou, jako treba CEDOK nebo FIROTOUR, a zajezd objednavat primo u nich namisto u nejakeho prekupnika a prostrednika? Ja vim, ze to treba bude o neco drazsi, ale nervy ma clovek jen jedny. A konkretne do Egypta, Turecka a Tuniska jezdi snad kazda cestovka a zajezdu nabizi furu... Je to jen napad.
Ale zas o neco levnejsi nez treba CEDOK.V.Brousek píše:Firotur dobrá cestovka, ale dle mého názoru trochu dražší - neuvádí celkovou cenu zájezdu, musí si to každý dopočítat sám. Nejlepší je počkat si na slevy
Hm, tak na "dovolený" u moře jsem už byl a jen ležet a koupat se jsem vydržel přesně jedno dopoledne a pak jsem se začal nebetyčně nudit. Takže moře už nikdy ...Krtek píše:Čechy můžu procestovat kdykoliv a celkem dost cestuju. Na dovolený sebou chci někam plácnout a nedělat nic. Jenom ležet a koupat se. A přiznejme si, na to u nás nikdy neni jistota v počasí...
Vim, co je invia.cz i Exim Tours (pres invii jsem byl s Eximem v Recku a byla to zatim suverenne nejhorsi zahr. dovolena (co se tyce hotelu a okoli), ale za to invia zrejme nemuze, letos pravdepodobne a tedy podruhe tez nekam poletim pres invii...). Jinak me valeni u more tez bytostne nebavi, bohuzel damsky zbytek rodiny si mysli opak, takze kombinujem den "valeni" a den "vylet", takze v Recku napr. vedle more napr. Solun, Ateny, Olymp atd. v Egypte Kahira, pyramidy atd. V Tunisku Tunis, Kartago atd.Krtek píše:Ten "překupník" invia.cz je největší internetová cestovní agentura. nabízí zájezdy snad odevšad. prostě vybereš odel parametrů a letíš (nebo taky ne) Já už jinak dovolenou nevybíram než filtrovat na netu. V roce 2004 jsem byl přez ně v Tunisu bylo to od Eximu. Byla to taky poslední šance páč mně málem jeblo... Já chci přijít do cestovky, pipině řeknu mam 30 tisíc pro 2 lidi, chci polopenzi, nejmíň 10 dní, v srpnu, k moři a je mi jedno kam, hlavně ať je tam písek... A každá pipina mi dá katalogy, tabulky... to by mělo bejt trestný ! Pak převracet katalogy odzadu kde maji ty šílený taxy pdel datumu, počtů osob + poplatky... na to prostě nemam nervy.
Souhlasim s krtkem. Listovani v katalozich me nebavi. Kdyz uz nekam du cokoliv koupit tak spoleham na to ze tam tomu rozumi a umi odhadnout aspon trochu zakaznika co chce a to mu nabidnou . Bohuzel to je u nas jen velmi ojedinele aby clovek odesel spokojeny z obchodu... A zadne machrovani v tom nevidimKrtek píše:Nechápu co je na tom za machrování, když se chci 14 dní v roce jenom flákat.
Termíny vybírá hlavně mladá, já bych jel klidně v prosinci (kor když tam mam začít tvořit potomstvo).
A že nesnášim hledání v katalogách a těch jejich blbejch tabulkách ? Od toho sedí pipina v cestovce aby věděla co nabízí, kde a jaký jsou zhruba ceny. Jinak fakt můžou fungovat centrálně a lidi jim posílat prachy a smlouvy poštou.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |