Nesuhlasim priatelka sa na Soroške vybúrala pri 100vke a totalka , ona mesiac PN a mi naraz zozadu narazova rýchlosť 110 a žijeme / syn vzadu na sedadle nepripútaný/
simone píše:Nesuhlasim priatelka sa na Soroške vybúrala pri 100vke a totalka , ona mesiac PN a mi naraz zozadu narazova rýchlosť 110 a žijeme / syn vzadu na sedadle nepripútaný/
štěstí..nic jinýho ti na to nenapíšu.ono je někdy auto na šrot a řidič ok a někdy je "bouchlej blatník" a řidič mrtvej
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
simone píše:Nesuhlasim priatelka sa na Soroške vybúrala pri 100vke a totalka , ona mesiac PN a mi naraz zozadu narazova rýchlosť 110 a žijeme / syn vzadu na sedadle nepripútaný/
štěstí..nic jinýho ti na to nenapíšu.ono je někdy auto na šrot a řidič ok a někdy je "bouchlej blatník" a řidič mrtvej
No myslim, ze to je slabe kafe. Toto pozerat iba silnejsim povaham. Zena potom dva dni nesadla do auta (cakal som ze to vydrzi dlhsie Laughing). Tu je link http://fishki.net/comment.php?id=23911 Najskor kuknite to video (uplne dole, na konci) potom az foto aby ste to pochopili. Stavim sa ze si to pozriete viac krat. Je to ale smutne. Ten chalan v tom zltom tricku na tom videu aj na tych fotkach......... A s tych ostatnych asi neostalo nic...... Uz to bolo v inom topicu ale ak by ste chcel niekto zareagovat, napisat nieco.
ferino28 píše:No myslim, ze to je slabe kafe. Toto pozerat iba silnejsim povaham. Zena potom dva dni nesadla do auta (cakal som ze to vydrzi dlhsie Laughing). Tu je link http://fishki.net/comment.php?id=23911 Najskor kuknite to video (uplne dole, na konci) potom az foto aby ste to pochopili. Stavim sa ze si to pozriete viac krat. Je to ale smutne. Ten chalan v tom zltom tricku na tom videu aj na tych fotkach......... A s tych ostatnych asi neostalo nic...... Uz to bolo v inom topicu ale ak by ste chcel niekto zareagovat, napisat nieco.
do pekla!!! To už je jaká búračka?!?!? No nevím či zajtra nepôjdem busom do práce...chlapci z Baworáka to už nerozchodia... a čo ich vlastne zvrtlo? Defekt? alebo len taký šmyk?
Musim priznat ze som to pozeral niekolkokrat (avsak nie zo skodoradosti). Je to fakt huste. Snad to chapat ako vystrahu blbemu frajereniu. Mne to pripada ze to BMW chytilo obrubnik a potom ho to pretocilo az do tej cisterny. Myslim ze ani ten "kamionysta" uz neni.
no podla mna len moc rychlo potocil volantom pri tej mysicke, ma to zadny nahon, urcite siel v otackach kde ma auto velky vykon, mozno bol na ceste prach, ale ani to nemuselo byt, jednoducho zadriftoval v 200kmh rychlosti