Moderátor: Blue Lanos
také jsem ho ještě nesundaval, v práci mám ale ještě jeden (mírně prasklý), mohu se ti v pondělí mrknout kolik šroubů ho drží a kde. Případně ti hodím foto sundaného nárazníku s Matíze I. teda jestli máš zájem do pondělí počkat.Lotos111 píše:dekuji za foto, knihu mam take, ale ten obrazek je nicnerikajici, tak jsem se chtel zeptat, zda-li jste to uz nekdo delal? Jako skutecne delal, abych vedel na co dat pozor, ale dekuji jeste jednou.
není to pro mě žádný problém, nejpozději v pondělí tu máš fota nárazníkuLotos111 píše:no jasne, budu to delat az pristi patek, tak to by bylo super, kdyz budes mit moznost, hod sem i to foto, dikes moc![]()
![]()
napiš adminovi (Miloš) soukromou zprávu a on ti to opraví. Ale jinak to je již jedno když máš nový nick.lotos píše:pro V. Brousek:
tak email zmenen neni, pac kdyz jsem ho chtel zmenit, zablokoval jsem si heslo a nove se mi odeslalo na ten stary mail, do ktereho uz se nemuzu dostat.
Takhle staci, dekuju moc za fota.
Byvaly Lotos111, ted uz jen lotos![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |