Ináč v NZ cena 18.50 alebo 19.50Sk.
Tiež čumím na vašu spotrebu, moje esperko má v lete cca 8-8,5l a v zime o liter viac...Asi kombinácia 2l motor s LPG nemá chybu

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ale jak jsem mel vedet,ze pojedete tamtudy...no hele sikulka jsem tak jako tak...ty ses ale taky sikulka...ikdyz jezdis na plyn a fandis Ferrari...i presto te mam rad...Hanzy píše:Jeeeeeeeeeee sikula ale to zas neni tak slozite kdyz vedel ze jsme na Mare...![]()
![]()
Taky si sikula ...i kdyz jezdis na benal a nicis ovzdusi a fandis McLerenGoose píše:Ale jak jsem mel vedet,ze pojedete tamtudy...no hele sikulka jsem tak jako tak...ty ses ale taky sikulka...ikdyz jezdis na plyn a fandis Ferrari...i presto te mam rad...Hanzy píše:Jeeeeeeeeeee sikula ale to zas neni tak slozite kdyz vedel ze jsme na Mare...![]()
![]()
![]()
![]()
-------------------------------ros píše:Jen tak pro zajimavost moje dlohodobá spotřeba 11,2l. S Esperem jsem měl 10l. Asi neumím jezdit. Čepuju od určité doby na Shellu 13,5 Hav., 13,6 F-M. V Kopřivnici 12,7 malá pumpa, včera Jablunkov 12,9 OMW.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |