vsimol som si (hlavne ked idem tunelom teraz tak sa to dobre ozyva

vdaka.
Moderátor: Blue Lanos
Ja jazdim na plyn a mne to cvrlika tiez.Viktor píše:Ahojte,
vsimol som si (hlavne ked idem tunelom teraz tak sa to dobre ozyva), ze ked pridam plyn pocujem od motora take cvrlikanie, vzdy ked mu vstreknem palivo, ked idem na volnobehu tak nic, v tomto sa vobec nevyznam co to moze byt? vstreky? co s tym, co hrozi?
vdaka.
Ten olej si urcite zkontroluj, me to taky cvrlikalo, rikal jsem si, snad nejaka kladka ci co a ruplo mi tesneni u vicka oleje a ten se dostal na takovou uroven, ze jsem malem musel kupovat novou takovou tu tycinku na jeho mereni, pac ta stara uz na nej skoro nedosahlaViktor píše:to JRD: ako diesel zase nie, to je iny zvuk ako ked ventily klepu, toto je taky ostrejsi zvuk taky cinkotavy, chodim ako s rolnickami![]()
to vaculcim: olej zajtra kuknem
to vado: tie nase auta na fore su ako zeny pri menstruacii ked su spolu, ked to ma jedno hned to ma aj druheale mne to na stvorke pri rychlosti nad 70km/h uz vobec nerobi, skor na 1 2 a 3, najviac na 3.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |