Moderátor: Blue Lanos
Tak tohle už v čechách nejde. Pojištovny mají propojenou databázi a jak jdeš jinam,tak už ví "co jsi zač".A přijít o bonus kvůli oknu asi nikdo nechce. To už je lepší to nechat udělat přez firemní auto,které už nemá bonus. Jo a jinak už neberou ¨úplně vše,ale jen bonus za 36 měsíců,což je 15%dolu.simone píše:ak je problem je lepšie tu na fore najsť niekoho kto to napíše na seba a je po probleme . Ja som tak pomohol už 4 priateliomniečo sme vypili a je dohoda. inak stratite minimum pretože poisťovňa da novemu klienovy lepšie zľavy ako staremu a tak migrujem každý rok od jedneho k druhemu a čo???
nič mam stale menšiu poistku
--------------------------J.Bad píše:čau Alfe,škoda že nemáš připojištění čelního skla u České pojišťovny - stojí to "jen 500" ročně - teď jsem to pojištění využil taky prasklé sklo - výměna byla u Autosklo Kalfas nebyl vůbec žádnej problém - výměna skla i s prací prý 7000!!Ještě mi poděkovali za to že u nich byla provedena výměna a dali mi na vybranou buď dálniční známku,nebo poukázku 2x500 na benzín u ÖMV - tak volba byla jasná.Je fakt že tím člověk přišel o bonus,ale když si nechá sklo vyměnit 2x ročně tak se pojistka vyplatí.A práce byla odvedená dobře - po zkouškách hadicí ani kapka v interiéru a snad ani nikde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |